Visa kurser.se som: Mobil

Inspirationskurs för fotografer Distans Live

Folkuniversitetet Norrbotten
Kursinformation
Distans
5 tillfällen
1 425 SEK
Inspirationskurs för fotografer

Kursbeskrivning

Inspirationskurs för fotografer!

Denna kurs är för dig som vill prova något nytt inom foto men har svårt att hitta nya vägar fram. I detta forum får du virtuellt träffa personer i samma situation, under ledning av kursledaren Andreas Fernandez.

Var är jag i mitt fotograferande? Vart ska jag? Och varför fotograferar jag?
Dessa frågor är vanligare än man kan tro. I denna kurs får deltagarna möjligheten att diskutera och resonera kring dem.

Som fotograf jobbar man ofta ensam, och det kan ibland vara svårt att diskutera denna typ av ämnen, i synnerhet om man inte har så många ”foto-kompisar” i sin direkta närhet. Med denna kurs kan man knyta till sig ett nätverk av fotografer över nätet och får tillsammans med en erfaren lärare värdefulla inspel och feedback kring sitt portfolio.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursupplägg

Varje lektion utgår från en av deltagarnas portfolio, där gruppen tillsammans för en lärarledd diskussion om dess innehåll och ger feedback. Det kan även innehålla tips på olika tekniker som andra gruppdeltagare använt sig av som man kan låta sig inspireras av, samt diskussioner om utrustning och vad som kan vara nästa steg för deltagarna.

All feedback och synpunkter riktas mot det fotografiska innehållet, och inte mot dess upphovsmakare. Dock kan det ibland vara utmanande att ta del av andras tankar om ens egna foton, så kursdeltagarna behöver vara förberedda på att det kan komma kritik, även om kursledaren Andreas tar ansvar för att leda feedbacken åt ett konstruktivt håll.

Denna kurs är perfekt för dig som vill ta din fotografering till en ny nivå och skaffa likasinnade vänner på vägen. Diskussionsformen målsättning att skapa en digital plattform att ha konstruktiva samtal om ens eget fotograferande.

Upplägg

Hela kursen ges online på distans, live i programmet Zoom. Du behöver tillgång till en dator med webbkamera, samt ett smidigt sätt att visa ditt portfolio, till exempel genom skärmdelningsfunktionen i Zoom.

Kursstart: 21 januari. Kurstillfällena är på torsdagar mellan 18:00 och 20:30.

Kursledare

Andreas har fotograferat i över 20 år och de senaste 10 åren på heltid i form av Åbergstorp Fotografi i Boden med inriktning på fotografi och videografi. Utbildad på Open college of the Arts, Barnsley och med handledarutbildning via Umeå universitet har Andreas mångårig erfarenhet med vuxenutbildning inom fotografi och video.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Inspirationskurs för fotografer Distans Live.

Folkuniversitetet Norrbotten

Välkommen till Folkuniversitetet i Norrbotten!

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Kunskap förändrar Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Norrbotten

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Norrbotten

Folkuniversitetet Norrbotten

Bangårdsgatan 14
972 35

Recensioner
Bli den första att recensera Inspirationskurs för fotografer Distans Live!
Intresseanmälan

För att få mer information om Inspirationskurs för fotografer Distans Live, fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser