Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Malmö
8 tillfällen
2019-09-12
2 145 SEK

Kursbeskrivning

Thailändska B2


Du tränar på att kommunicera, skriva, höra och läsa på en hög nivå. Du lär dig att uttrycka dig klart och detaljerat om ett stort antal varierande ämnen. Du läser och förstå komplexa texter, romaner eller noveller och samtalar i yrkes- och problemsituationer.

Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som har läst thailändska B1 i sin helhet eller har motsvarande kunskaper. Du kan redan oförberedd delta i vardagliga samtal på thailändska, länka ihop fraser och förklara dina åsikter.

Mål
Efter kursen har du en del av kunskaperna i thailändska på nivå B2 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå B2 förstår du huvuddragen i komplexa texter på thailändska och samtalar nästan obehindrat om olika ämnen.

Kursinnehåll
På kursen får du lära dig:

  • läsa komplexa texter
  • samtala fritt och ledigt
  • fackuttryck
  • förklara dina ståndpunkter
  • argumentera i problemsituationer
  • grammatik och språkstruktur
  • kultur och samhällsliv där språket talas

Kursupplägg
Undervisningen sker huvudsakligen på thailändska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du utvecklar din språkfärdighet genom att läsa romaner i originalutgåva och lyssna på bland annat dagsaktuella nyhetssändningar. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Kursledare
Folkuniversitetets kursledare undervisar i sitt modersmål.

Kurslitteratur
Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen eller ges vid första kurstillfället.
Noveller och tidningsartiklar varvas med lärobok i thailändska.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Thailändska B2!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner