Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Malmö
15 tillfällen
2019-11-19
4 595 SEK

Kursbeskrivning

Swedish B2


Vill du göra snabba framsteg och lära dig svenska på kort tid? Svenska B2 har ett högt tempo och passar dig med tidigare studievana. Fokus ligger på kommunikation men kursen innehåller alla språkfärdigheter: tala, skriva, läsa, höra.

Kursens mål

B2 är för dig som vill utveckla både tal och skrift. Målet är att du ska utveckla språket och fördjupa dina kunskaper så att du, såväl muntligt som skriftligt, kan uttrycka idéer och åsikter någorlunda säkert och korrekt. Du ska också kunna förstå allmänna texter, tidningsartiklar och skönlitteratur. När du har uppnått nivå B2 förstår du huvuddragen i komplexa texter på svenska och samtalar nästan obehindrat om olika ämnen.

Förkunskaper

Detta är en kurs för dig som redan har deltagit på en B1+ kurs i svenska eller har motsvarande förkunskaper. Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Våra kursledare

Kursledaren har svenska som modersmål och lär inte enbart ut språket utan även om den svenska kulturen och samhället.

Kurslitteratur

Rivstart B1+B2, textbok och övningsbok 2:a uppl, kapitel 13-18.
Kurslitteraturen ingår ej i kursavgiften, ca 675: -. Köp dina böcker hos ossoch få dem på första lektionen. Vill du hellre få en faktura kan du köpa böckerna på Folkuniversitetet.

Schema

Kursen är planerad måndag till torsdag. Om en ledare är sjuk kan lektionen förläggas till fredagar eller efter kursens slut.

När startar kursen?

Startdatum är preliminärt. Kursen startar vid minst 8 deltagare. Kallelse skickas ut via e-post en vecka före kursstart.

8 deltagare = 52 lektionstimmar
9 deltagare = 56 lektionstimmar
10 eller fler deltagare = 60 lektionstimmar

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Swedish B2!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner