Visa kurser.se som: Mobil

Spanska A2/B1 - conversación

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
10 tillfällen
2 145 SEK
Kommande starter
Malmö
2019-09-03  
2 145 SEK
2019-09-04  
2 145 SEK

Kursbeskrivning

Spanska A2/B1 - conversación


Träna upp din konversation med andra nyfikna och engagerade deltagare.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som är på A2/B1 nivå och vill utveckla ditt talade språk. Du kan redan förstå rör personliga förhållanden, föra korta samtal och på ett enkelt sätt beskriva dig själv, din familj och ditt arbete. Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Mål

Målet är att du ska kunna uttrycka idéer och åsikter inom fler ämnesområden på ett mer spontat sätt.

Innehåll

Läraren kommer att prata på spanska med dig från första stunden. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå spanska. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du också avsätta tid för hemuppgifter.

Kursledare

Din lärare har spanska som modersmål eller har bott en längre tid i ett spansktalande land. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursitteratur

På våra konversationskurser behöver du oftast inte köpa någon bok. Läraren arbetar med t ex artiklar från dagsaktuella tidningar, texter från skönlitteratur, filmer samt eget material. Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Information om ev. litteratur finns i kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska A2/B1 - conversación!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner