Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Malmö
3 tillfällen
450 SEK

Kursbeskrivning

Sommarkurs FUNKIS


Succén är tillbaka för femte året i rad!

Under vår populära sommarkurs blir det massor av sång, dans, rörelse och musik i olika former på vårt Musikhus! Vi kommer både att jobba i helgrupp samt på olika sätt dela upp gruppen så att vi jobbar parallellt i skiftande rum men mot samma mål.

Årets tema är melodifestivalen. Fokus kommer vara på att sjunga andras samt skriva och sjunga egna mellolåtar. Sista dagen på kursen kommer vi ha vår egen Melodifestival som vi sänder live på Facebook. Vi kommer även filma och spela in Melodifestivalen.
Självklart kommer det även att avsättas tid för spontana önskelåtar som vi kan sjunga och dansa till.

Sist men inte minst, tillåter vädret så kommer vi även i år att vara ute i parken bredvid Musikhuset och sjunga lite allsång, sen får man ju alltid räkna med några överraskningar under veckans gång! ;)

Hoppas vi ses i sommar!

OBS!I priset för sommarkursen ingår lunch och fika/frukt varje dag, allt material vi jobbar med samt Liveinspelning av Melodifestivalen.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sommarkurs FUNKIS!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner