Visa kurser.se som: Mobil

Skriv och skapa egna låtar distans

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
15 tillfällen
2019-09-26
2 245 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Skriv och skapa egna låtar distans


Vill du lära dig skriva låtar? Kom igång med låtskrivarkursen online och upptäck låtskrivaren i dig.

Kursinnehåll

På den här distanskursen lär du dig grunderna i låtskrivande, övningar och tekniker för att hitta in i din kreativitet. Du bygger upp ditt självförtroende som låtskrivare och går från idé till färdig låt.

Kursupplägg

Kursen består av tre moduler:
  • Del 1. "Vad är en låt?" ger dig en grund att stå på inför ditt egna låtskrivande och består av fem kapitel med en uppgift för varje.
  • I del 2. "Övningar och tekniker" får du prova tio olika skriv- och musikövningar som sätter fart på din kreativitet och ditt skapande.
  • I del 3. "Skapa din låt" ligger fokuset på att skapa din låt och du får ytterligare övningar, tekniker och tips liksom vägledande Skypemöte för att bolla dina låtidéer.

Målgrupp

Den här kursen passar nybörjaren och den som nyligen börjat skriva låtar. Det är inget krav att spela något instrument, då det finns många musikprogram med förprogrammerade instrument att använda.

Material

Du behöver dator eller surfplatta/smartphone med internetuppkoppling. Anteckningsblock eller dator/surfplatta/smartphone där du kan skriva ner övningar och låtidéer. Smartphone med ljudinspelningsfunktion (röstmemo) eller ladda ner programmet Audacity gratis till din dator, för att spela in dina låtidéer.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skriv och skapa egna låtar distans!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner