Visa kurser.se som: Mobil

Skapa storyn om dig själv som varumärke

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
1 tillfälle
2019-09-10
745 SEK

Kursbeskrivning

Skapa storyn om dig själv som varumärke


Ditt personliga varumärke kan bara du skapa! Men vad är egentligen ett personligt varumärke och hur gör du? Under en fullspäckad förmiddag får du ta del av en bloggare och en art directors bästa tips för ett hållbart varumärke.

Denna workshop leds av Christin Clausen Bruun, grundare av och chefredaktör för bloggportalen Just Wanna Have Fun, och Sanna von Gertten, Art Director & designer. Tillsammans skapar Christin och Sanna ett dream team som redan gjort avtryck i bloggbranschen.

Under en intensiv förmiddag bjuder Christin och Sanna på sin expertis och personliga lärdomar för att du ska få inspiration och mersmak. Fokus ligger på hur ett kreativt arbetssätt kan bygga upp och vårda dina digitala fotspår i blogg och sociala medier. Du möter två workshopledare med många års erfarenhet av att bygga karriär på sitt personliga varumärke - men utan att tappa bort det ärliga och personliga tilltalet. Det blir färgstarkt, livsbejakande och modigt.

Sanna har som art director och stylist jobbat med kunder som Lufthansa, Pågen och Globen Shopping. Christin å sin sida driver sedan flera år tillbaka den personliga bloggen Midis och tillhörande instagramkonto.

Målgrupp

Inga förkunskaper behövs. Du kanske ligger i startgroparna för hur du vill jobba med ditt personliga varumärke i blogg och sociala medier. Eller så har du kommit en bit på vägen. Viktigast är att du är nyfiken på att utforska ditt kreativa uttryck.

Fortsättning

Vill du fördjupa dig i ämnet och få personlig feedback på ditt arbete med blogg och instagramflöde? Passa på att anmäla dig till Sanna och Christins längre kurs Bygg ditt personliga varumärke online.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skapa storyn om dig själv som varumärke!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner