Visa kurser.se som: Mobil

Målning för seniorer

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Lund
10 tillfällen
2019-09-11
3 745 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Målning för seniorer


En målarkurs för dig som är lite äldre. Utveckla din färdighet i måleri och arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Kursinnehåll

  • Utveckla ditt måleri med individuell handledning.
  • Genomgång av t.ex. hur man målar perspektiv, kontrasterande färger och former för att utveckla sin konst.
  • Introduktion i materialkunskap, för nybörjare.
  • Arbeta med akryl, olja eller akvarell.

Kursupplägg

Du arbetar praktiskt med dina projekt, med handledning från läraren, större delen av tiden. Gruppen består av max. 10 deltagare. Läraren har stor lyhördhet för vad du vill uppnå och hjälper dig att anpassa dina projekt så att du ska nå dina mål.

Mål

Utveckla ditt måleri och din teknik, eller lär dig olika grundläggande tekniker, och få bättre förståelse för materialet och dess möjligheter. Vi vill stimulera ditt skapande och få dig att anta nya utmaningar.

Förkunskaper

Både nybörjare och du som målat tidigare är välkommen då undervisningen är individuellt anpassad till stor del. Du får arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Material

Stafflier finns att låna i ateljén.
Du får 10 procent rabatt på konstnärsmaterial i butiken Ljungbergs Artist mittemot kurslokalen, som deltagare på Folkuniversitetet. Materialkostnader ingår inte i kurspriset.

Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Utvecklingsmöjligheter

Kursens upplägg gör att du kan gå den flera terminer och utveckla dig i din egen takt. Vi arrangerar också andra konstkurser och ibland också intensivkurser med specifik inriktning.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Målning för seniorer!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner