Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Lund
1 tillfälle
2019-08-24
150 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Kroki drop in


Upptäck hur kul det är att teckna kroki! Du behöver inte anmäla dig i förväg och avgiften betalas på plats med Swish. Kroki är en av våra mest populära kurser, så ta chansen att utveckla din teknik under sommaren.

Kursinnehåll

På kroki drop in tecknar du efter levande modell, i längre och kortare ställningar. Undervisningen är lärarledd och det finns möjlighet till individuell handledning.

Lektionen är uppdelad i två pass, med en paus i mitten.

Anmälan

Kom på de tillfällen som passar dig under sommaren, du kan delta på ett eller flera. Det går inte att anmäla sig i förväg. Kom 10 minuter innan utsatt start för att få plats i ateljén. Vi har begränsat antal platser och tillämpar först till kvarn.

Datum för kroki drop in:

Lördag 6 juli
Lördag 17 augusti

Betalning

Kostnad är 150 kr och betalas på plats med Swish. Vi tar inte emot kontanter.

Förkunskaper

Kursen är lämplig för alla, såväl nybörjare som den som har lite mer erfarenhet, eftersom du får arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Studiematerial

Ta med dig skissblock i A3, blyertspennor (helst mjuka t ex 3B, 5B), kol eller krita och radergummi. Materialkostnader ingår inte i kursavgiften. Stafflier finns att låna.

Kroki

Att teckna kroki är ett bra sätt att träna öga och hand på för alla som tecknar och målar. Croquis är franska och betyder "snabb teckning" eller "snabb skiss". På svenska använder vi uttrycket för modellteckning med korta ställningar, från en halv till 15, 20 minuter. Du övar upp din förmåga att se och uttrycka form, volym, rörelse och balans i bilden.

Tips

Du får 10 procent rabatt på konstnärsmaterial i butiken Ljungbergs Artist mittemot kurslokalen, som deltagare på Folkuniversitetet

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kroki drop in!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner