Visa kurser.se som: Mobil

Keramik - Måndag dagtid

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
6 tillfällen
2019-11-04
2 795 SEK

Kursbeskrivning

Keramik på dagtid Nyhet


Upptäck keramikens oanade möjligheter! Inled hösten med en kurs i centrala Malmö hos en yrkesverksam keramiker.

Kursinnehåll

En kurs för dig som vill börja med keramik eller komma vidare i ditt skapande. På denna kurs får du möjligheten att fördjupa dig i keramikens värld och lära dig flera olika tekniker. Bland annat får du prova på att dreja, kavla, bygga och tumma.

Kursupplägg

Gruppen består av 8-10 deltagare. Du får individuell handledning och arbetar med egna projekt. Vid behov blir det också gemensamma genomgångar i grupp.

Förkunskaper

En kurs för alla oavsett om du är nybörjare som fortsättare. Eftersom en stor del av undervisningen är individuellt anpassad kan olika kunskapsnivåer samsas på samma kurs. Du får arbeta med moment som är anpassade till din kunskapsnivå och dina förutsättningar. Kursen kräver inga förkunskaper.

Lokal

Keramiklokalen ligger på Södra Förstadsgatan 70 i centrala Malmö. Föruom kursverksamheten innefattas även verkstadsplatser och en butik. Lokalen drivs av keramikversktaden Artibus, läs mer på deras hemsida.

Material

Materialkostnad ingår inte i kurspriset. Du betalar den lera du förbrukat efter kursens slut (priset inkluderar då ev. glasering och bränning).

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Keramik - Måndag dagtid!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner