Japanskakurs

Konnichiwa! Kurser för dig med fascination för japan

Vill du lära dig japanska? Japanska kan ta tid att lära sig men det är ett spännande språk. På en kurs i japanska lär du dig ett nytt språk och får bättre förståelse för japansk kultur. Här finns kurser i japanska för nybörjare och erfarna.
Visar 1-19 av 19 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-19 av 19 träffar

Japanska är ett språk som talas av över 127 miljoner människor världen över. Intresset för japanska har ökat de senaste åren och allt pekar på att fler och fler vill lära sig språk som hittas utanför Europa. Att intresset för det japanska språket har ökat är inte oväntat då japan är världens tredje största ekonomi. Det kulturella utbytet mellan alla världens länder tillsammans med ökat privat resande bidrar också till att fler och fler väljer att lära sig japanska.

Är du även intresserad att lära dig mer från den japanska kulturen? Lär dig laga sushi på en sushikurs

Kommentarer från personer som gått en kurs i japanska

”Jag var sugen på en ny utmaning och valde mellan lite olika språk. Eftersom jag alltid varit intresserad av Zen Buddhism valde jag slutligen att läsa japanska. Språket är spännande men också väldigt svårt att lära sig. Efter nybörjarkursen fick jag blodad tand och pluggade en hel del hemma. Nu tror jag att det är dags att ta nästa steg och boka in mig till en fortsättningskurs.”

”Jag har alltid varit fascinerad av Japan och planerar att resa dit för att läsa sista terminen på universitetet därifrån. För att vara lite förberedd köpte jag en japanska kurs som jag läste på distans. Det var riktigt kul och jag har lärt mig mycket. Min resa till Japan är inplanerad i slutet av 2011 och jag tänkte fortsätta bygga grunden så jag snabbt kan snappa upp språket på plats.”

”Eftersom min man kommer från Japan tyckte jag det var extra kul att gå en nybörjarkurs i japanska”

Jämför kurser
Internationella Skolorna

Kombinera språkstudier med spännande aktiviteter utomlands. Internationella Skolorna erbjuder härliga språkresor för dig som vill uppleva en ny kultur, träffa nya människor och lära dig ett nytt språk. 

Läs mer