Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Malmö
10 tillfällen
2020-02-06
2 145 SEK

Kursbeskrivning

Italienska A1 del 4


På italienska A1 del 4 övar du mer på att tala så att du snabbt får bättre flyt i språket. Du lär dig att kommunicera i vardagssituationer, fler användbara fraser och ökar ditt ordförråd samtidigt som du utvecklar den grundläggande grammatiken.


Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst italienska A1 del 3 i sin helhet eller har motsvarande kunskaper. Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Mål

Efter kursen har du kunskaperna i italienska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A1 kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser i konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • vanliga ord och enkla fraser
  • berätta om dig själv
  • ställa enkla frågor och förstå enkla svar
  • grundläggande grammatik
  • läsa enklare texter
  • tala och skriva om enkla ämnen
  • lyssna på dialoger och korta berättelser
  • kultur och samhällsliv där språket talas

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på italienska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Kursledare

Kursledaren har italienska som sitt modersmål.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i kurspriset. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska A1 del 4!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner