Visa kurser.se som: Mobil

HETTAN på Studio i Malmö

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
1 tillfälle
2019-09-14
295 SEK

Kursbeskrivning

HETTAN på Studio i Malmö


Vi varvar musik, forskning, konst och prova-på-möjligheter i ett evenemang för alla åldrar. Hör Annika Norlin (Säkert!) och professor Markku Rummukainen!

Hur kan vi människor möta klimatförändringarna? I samarbete med Studio i Malmö bjuder vi in några av Lunds universitetets främsta klimatforskare att tala. För musik står Annika Norlin och Bicycle Beat Sweden som spelar på cyklar. Vi bjuder på klimatsmart tilltugg, utställningar och mycket mer!

HETTAN är en forskningseftermiddag som lyfter fram vikten av att ställa om till ett klimatneutralt samhälle. Vi bjuder in aktörer som Oatly, Skånetrafiken, Malmö stad och Skånes Stadsmission för att visa hur de arbetar med frågan.

Föreläsare

Huvudtalare är professor Markku Rummukainen, Sveriges representant i FN:s klimatpanel och forskare vid Lunds universitet. Bland övriga talare finns Heidi Avellan, politisk chefredaktör på HD/Sydsvenskan och Mattias Goldmann, vd för tankesmedjan Fores samt klimatpsykologerna Kali Andersson och Kata Nylén.

Praktisk information

Evenemanget äger rum på Studio i Malmö och är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och Studio i Malmö. Barn och unga upp till och med 19 år går gratis.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera HETTAN på Studio i Malmö!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner