Visa kurser.se som: Mobil

Finn balans i ett uppkopplat liv

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
1 tillfälle
2019-10-30
145 SEK

Kursbeskrivning

Finn balans i ett uppkopplat liv


Stress är en del av livet, men ibland tar stressen över både i arbetet och på fritiden. Ta tillfället i akt och lär dig metoder för att minska stressen i vardagen.

Många människor konstaterar att de är stressade och att de är missnöjda med detta. Att inte ha tid för det ena och det andra. Nu har du möjligheten att lära dig mer om stress och vad den gör med människan. Vilka beslut måste vi fatta för att bättre kunna ta hand om oss själva. Val är svårt i ett uppkopplat liv, men nödvändiga för att vi skall kunna koppla av.

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa.

Föreläsare

Per Johnsson, Docent i klinisk psykologi och leg psykolog, har arbetat och forskat kring olika fysiska och psykiska problem som ätstörningar och utmattning. Han är intresserad av hur kropp och själ interagerar med varandra.

Praktisk information

Evenemanget äger rum på Kirsebergs kulturhus. Biljetter kan köpas här eller på plats med betalkort.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Finn balans i ett uppkopplat liv!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner