Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Malmö
10 tillfällen
2020-02-25
2 145 SEK

Kursbeskrivning

Engelska A2


Förbättra dina baskunskaper i engelska! Du utvecklar din förmåga att berätta om saker i din vardag och kommunicera med andra om familj, intressen, närmiljö och arbete.


Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst engelska A1 i sin helhet och gärna gått en termin på vår A2-kurs eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper i engelska. Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Mål

Efter kursen har du kunskaper i engelska på nivå A2 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A2 kan du förstå och använda ord och fraser som har att göra med vardagliga situationer som att handla, fråga om vägen eller beskriva din familj och dina levnads- och yrkesförhållanden.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
  • förstå ord och uttryck som rör dina personliga förhållanden
  • samtala om vardagliga ämnen och aktiviteter som ligger nära dig själv
  • utöka ditt ordförråd och förbättra din grammatik
  • läsa och skriva enklare texter och meddelanden
  • förbättra ditt uttal

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Kursledare

Kursledaren har engelska som modersmål.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte kurspriset. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen eller ges vid första kurstillfället. Vi använder kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska A2!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner