Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Malmö
12 tillfällen
1 195 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Dans med extra stöd


Vill du dansa olika dansstilar och lära dig enklare koreografi? På denna kurs hjälps vi åt att förverkliga dina idéer och önskemål!

På onsdagarna är det fullt ös inne i danssalen!
Våra duktiga ledare finns alltid på plats för att ge stöd och och se till att deltagarna utvecklas inom olika dansstilar, scenspråk, koreografi, taktkänsla osv. Som en del av detta jobbar vi en hel del med olika "kropps-övningar" till musik och ibland även till congas, både individuellt och tillsammans med de andra i gruppen.
Några deltagare på denna kurs har varit med tidigare men vi välkomnar självklart nya personer med öppna armar. Vi strävar alltid vi efter att utmana oss själva lite extra på Funkis, och denna kursen är inget undantag!

Viktig info

Dans med extra stöd har uppehåll på höstlovet 30/10. Vi kommer att ha en julavslutning för alla deltagare onsdagen den 11/12.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, vi utgår från varje individ och skapar möjligheter.

Målgrupp

Personer med olika typer av funktionshinder och som på något sätt behöver extra stöd. Det finns en hiss i anslutning till våra lokaler, så det är enkelt att ta sig in med rullstol/permobil.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Dans med extra stöd!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner