Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Malmö
5 tillfällen
2020-03-03
7 495 SEK

Kursbeskrivning

Att köpa AI


Att införa AI kan öppna stora möjligheter i en verksamhet! Att implementera AI är dock som att anställa en kollega man inte riktigt känner och måste planeras med stor eftertanke. Kursen Att köpa AI, som ges i Malmö, fokuserar på momenten innan ett implementationsprojekt inom AI. Genom att förstå vilka frågor som måste besvaras och vilka förutsättningar som krävs innan ett införande kan vi få mer framgångsrika projekt.


Den här kursen riktar sig till dig som är ledare eller chef och som ställts inför frågan om hur AI kan bidra i verksamheten. Kursen ger dig kunskapsmässiga förutsättningar för att köpa och införa AI i en organisation.
Du lär dig värdera möjligheter, identifiera förutsättningar och planera ett införande och en livscykel. Utbildningen är case-baserad och kopplas till deltagarens egna förutsättningar, organisation och verksamhet.

Kursinnehåll

  • Vad är AI, och vad behöver jag det till?
  • Ansvar och ägandeskap?
  • Att uppfostra ditt AI
  • Kontinuerlig utveckling
  • Avveckling

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är ledare eller chef med medarbetare som har behov av ett effektivare arbetssätt eller som är specialist med minst fem års erfarenhet av administrativt arbete.

Mål

Kursens mål är att förstå vad AI är, vilka frågor som behöver ställas innan man köper AI och vilka förberedelser som behöver ske innan man startar ett projekt.

Arbetssätt

Kursen utgörs av föreläsningar och case-baserat arbete. Kursdeltagarna förväntas skapa sitt case och utveckla det inför varje föreläsning för att på så sätt få en verklighetsnära koppling mellan AI och den dagliga verksamheten.

Förkunskapskrav

Inga tekniska förkunskaper krävs. Dock krävs minst fem års arbetslivserfarenhet som gör att du kan relatera till kursinnehållet. Kursen kräver hög studiemotivation.

Studiematerial/Litteratur

Kurslitteratur meddelas vid första kurstillfället. Materialet kommer huvudsakligen att utgöras av webblänkar och vara en del i förberedelserna inför kommande tillfällen.

Kursintyg

Intyg utfärdas efter utbildningens slut för de deltagare som varit närvarande minst 75% av tiden och förutsatt att hela kursavgiften är betald.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att köpa AI!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner