Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Distans
5 tillfällen
2 000 SEK inkl. moms
Svenska

Kursbeskrivning

Låtskrivarkurs

Vill du gärna att låtskrivande ska vara en del i ditt liv eller vill du få energi att fortsätta ditt skrivande har du här rätt kurs. Kursen hålls digitalt och i realtid.

Skriver du musik? Har du röstmemos på telefonen med låtidéer som väntar på att få skrivas klart? Vill du ha hjälp med att finslipa ditt eget uttryck? Har pandemin släckt inspirationen som tidigare fanns?

Upplägg, innehåll och mål

Kursen består av fem tillfällen varannan måndag. Tillfällena fylls med föreläsningar, övningar och workshops. Du får coachning i ditt låtskrivande, flera verktyg för att utveckla din kreativitet, föreläsningar om harmonik och låttextskrivande, och mer därtill. Vid kursens slut kommer du att ha ny inspiration samt skrivit ny musik.

Mellan kurstillfällena får du även uppgifter att arbeta med. Ambitionen är det absolut viktiga - inte tidigare erfarenhet.

Kursen hålls i digitala verktyget Teams och du som deltagare säkerställer att din teknik funkar.

Förkunskap

Som förkunskap behöver du kunna föra dig på ett instrument att skriva musik på, till exempel gitarr, piano eller en DAW som garage band eller logic. Du behöver inte ha skrivit musik förut då alla deltagare utgår från individuella nivåer.

Kursledare

Ingrid Malmén är en ung, Stockholmsbaserad vokalist och kompositör som verkar brett i olika konstellationer och genrer. Hon frilansar i flera olika projekt, har släppt två album och undervisar i sång och songwriting.

Hennes råa energi och gripande, svenska texter har blivit hennes signum. Hon har spelat runtom i Skandinavien på konsertscener samt på Oslo- och Stockholm Jazzfestival.

”Som Monica Zetterlund eller Barbro Hörberg? Nej, Ingrid Malmén diktar och sjunger mer eget än så. Hon uttrycker sig.”
- Lira musikmagasin 2020

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Låtskrivarkurs.

Folkuniversitetet Jämtland

Välkommen till Folkuniversitetet i Norr!

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och för samhällsutvecklingen...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Jämtland

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Jämtland

Folkuniversitetet Jämtland

Akademigatan 1
83140 Östersund

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Låtskrivarkurs!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Låtskrivarkurs, fyll i följande uppgifter: