Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Göteborg
Från 16 timmar
Kurserna har varierande starter.
Sista anmälan: Du kan anmäla dig så länge det finns plats på kurserna.

Kursbeskrivning

Är du intresserad av silversmide och har idéer som du vill förverkliga? På våra silversmideskurser har du möjlighet att designa och skapa dina egna handgjorda smycken eller andra mindre föremål. Du har till exempel möjlighet att designa och skapa dina egna smycken. När kursen är avslutad skall du ha fördjupat dina kunskaper om de olika praktiska momenten i silversmide.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Eftersom vi arbetar med blandade kunskapsnivåer på varje kurs passar kursen passar både nybörjare och den som redan har erfarenhet av silversmide. Inga förkunskaper krävs.

Innehåll och arbetssätt

Du kommer att arbeta med filning, sågning, lödning och materialfördrivning. Nybörjare börjar med att göra ett mindre föremål, exempelvis ett smycke. Lämpligt som första projekt är att göra en ring eftersom den processen involverar alla grundläggande moment inom silversmide. Du som redan har erfarenhet gör mer avancerade eller större föremål och kan arbeta med dekorationer i andra metaller eller med olika inlägg (exempelvis av stenar).

Folkuniversitetet i Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet i Göteborg

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet i Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg

Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Silversmide!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner