Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Folkuniversitetet i Göteborg

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 8 recensioner.

Vamos!
(4)
Trevlig och mycket kunnig lärare. Kvällskurser är ju alltid vad man gör dem till och det gäller att man faktiskt läser själv mellan lektionerna. Salen kaske hade behövt lite ny utrustning... Jag är nöjd!
mia
(5)
Intressant kurs med mycket bra handledare som fanns tillgänglig hela tiden. Kursmaterialet av Martin Brunnberg var lätt läst och bra innehåll Bra med chatt forum där man kunde byta ideer. Synd att det inte var läxförhör det hade snäppat upp kursen.
Christian
(4)
Våga Tala var mycket positivt för mig i min fortsatta väg till att själv bli en god föreläsare inom snar framtid, Våran lärare tog fram våra starka och svaga sidor på ett konstruktivt sätt . Många stjärnor till Kiriaki.
Jorge Castro
(4)
Mycket roligt! Vi har lärt oss en del och den lätta stämningen gör att man inte vill missa någon lektion!
Jill
(4)
Det var en mycket bra kurs, vår handledare Kerstin Ringdal var mycket kunnig och vi fick bra instruktioner och bra hjälp, lokalerna på Första Långgatan var bra
Kursdeltagare
(4)
Jag läste inredningskurs förra terminen den var jättelärorik och kul
Kursdeltagare
(5)
Mycket bra kurser, läste digitalfoto kurs. Mycket lärorik och kan rekommenderas
Kursdeltagare
(4)
bra grundpelare till att prova sin nyfikenhet eller om du som mer målmedveten funnit en passion att livnära sig på. blev själv fotograf så jag har mig själv att tacka att jag började i folkuniversitetet och fick grunderna/ Angelika
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.