Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Kost och näringslära, distans

Folkuniversitetet i Göteborg
Kursinformation
Distans
6 veckor
2020-10-12
2 350 SEK

Kursbeskrivning

En grundkurs för dig som vill få inblick i kost och näringslära. Vad står begreppet kost för och hur kan vi själva skapa god hälsa genom att äta rätt?

För att förstå hur vår genialiska kropp fungerar kommer vi att gå igenom grunderna i kroppens ämnesomsättning, matsmältning, de energigivande processerna och ämnen som vår kropp använder sig av. Du kommer också att få föra kostdagbok under tre dagar samt lära dig analysera resultatet av den.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att lära dig mer om kost, och om hur matintag påverkar vår hälsa. Du kanske vill förändra dina egna kostvanor, och behöver kunskaper om hur detta ska göras på ett balanserat sätt. Inga förkunskaper behövs.

Arbetssätt

Kursen består av gruppundervisning på distans via vår kursplattform. Gruppundervisning innebär att alla deltagare startar och avslutar kursen samtidigt inom ramen för de 6 veckor som den pågår. I början av varje vecka läggs ett nytt kursavsnitt ut på plattformen med uppgifter, läsanvisningar och instuderingsfrågor.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

mia
(5)
Intressant kurs med mycket bra handledare som fanns tillgänglig hela tiden. Kursmaterialet av Martin Brunnberg var lätt läst och bra innehåll Bra med chatt forum där man kunde byta ideer. Synd att det inte var läxförhör det hade snäppat upp kursen.

Folkuniversitetet i Göteborg

folkuniversitetet

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet i Göteborg

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet i Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg

Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser