Visa kurser.se som: Mobil

Hitta tomten som gömt sig i en kursbeskrivning och jultävla om en distanskurs 🎅🎄

Kursinformation
Distans, Göteborg
24 timmar

Kursbeskrivning

Japanska på Folkuniversitetet

Folkuniversitetet erbjuder dig kurser på olika nivåer för dig som vill läsa japanska en gång i veckan. Redan från början får du lära dig språket på ett kommunikativt sätt, vilket gör att du redan efter en kort tids studier kan förstå och göra dig förstådd i olika situationer.

Kursens mål och innehåll

Efter avslutad kurs ska du kunna bli förstådd och förstå språket då vi under kursen arbetar med uttal, alfabetet (hiragana och katakana, men även kanji på lite högre nivåer), att hälsa och presentera sig, ange ursprung, yrke, adress, telefonnummer och att klara sig i situationer som i affären eller när man ska fråga efter vägen. Vad gäller grammatik arbetar vi med påståenden, frågor, verbböjningar (presens och imperfekt), adjektiv som attribut, partiklar (postpositioner) m.m.

Lärare

Alla våra lärare har japanska som sitt modersmål men talar även flytande svenska. De flesta har akademisk examen från sitt hemland. Vi lägger också stor vikt vid pedagogisk kunskap och erfarenhet. Folkuniversitetet bedriver dessutom kontinuerligt lärarfortbildning. Genom läraren får du också ta del av Japans kultur, seder och bruk.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Folkuniversitetet i Göteborg

folkuniversitetet

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet i Göteborg

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet i Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg

Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japanska !

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser