Diplomerad inredare

Längd
96 timmar
Pris
19 900 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
96 timmar
Pris
19 900 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Drömmer du om att arbeta med inredning och homestyling. Utbildningen Diplomerad Inredare ger dig verktygen och kunskapen som gör att du kan börja arbeta inom inredningsbranschen.

Målgrupp

Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse för inredning och som vill få en större inblick och förståelse för inredarens yrkesroll, olika verktyg och praktiska arbete.

Kursen har som mål att ge deltagarna verktyg för att visualisera inredningsidéer till kund i forma av konceptframtagning, moodboards, planskisser, möbleringsförslag och materialboards..

Med dessa verktyg kan du som deltagare efter avslutat utbildning genomföra enklare inredningsuppdrag. Kursinnehållet ger även en ordentlig grund för fortsatta studier inom inredning/design samt inblick för dig som vill starta egen verksamhet. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights