Visa kurser.se som: Mobil

Diplomerad Kvalitetschef Distans Live

Folkuniversitetet i Göteborg
Kursinformation
Distans / Online
10 tillfällen
52 687,50 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Den moderna kvalitetschefen har en central roll i utvecklingsarbetet i alla verksamheter. Kvalitetsarbetet berör alla i företaget. Den syn på kvalitetsutveckling som utbildningen vill förmedla omfattar styrning och utveckling av företagets samtliga processer med syfte att öka kundtillfredställelsen. Utbildningen fokuserar på hur resultat åstadkoms och hur det mäts. Vi diskuterar också alternativ till klassisk kvalitetsstyrning, t.ex. kompetensstyrning, som möjliggör en minskad mängd dokumentation.

 

Folkuniversitetet genomför utbildningen i samarbete med Ramboll.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som önskar en mer stabil grund för att leda kvalitetsarbetet i en organisation. Du kan vara relativt ny i rollen som kvalitetschef eller kvalitetssamordnare, men du kan också ha jobbat ett tag och känna att du behöver en djupare förståelse inom området.

Övrig info

Utbildningen pågår mellan 25 maj och 27 oktober 2021, ej juli månad. Kurstillfällena hålls två gånger i månaden under maj till oktober, total kurslängd är 10 dagar. Kursen brukar bedrivas på plats i Göteborg men pga Covid -19 kommer den att bedrivas på distans. De två sista kurstillfällena kommer dock att ske på plats.

Kostnader

42 150 kronor exkl 25% moms.

Det finns möjlighet att delbetala kursavgiften via Human Finans.

Folkuniversitetet i Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet i Göteborg

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet i Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg

Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerad Kvalitetschef Distans Live!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner