Kursinformation
Göteborg
16 timmar
2 975 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

På den här kursen lär du dig att använda verktyget Wordpress för att skapa en webbsida som är enkel att uppdatera, utan att behöva kunna någon programmering. Du får en bred allmänbildning i hur man arbetar med hemsidor.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som behöver skapa och uppdatera hemsidor i ditt yrkes- eller privatliv. Innehållet i kursen är delvis flexibelt och ofta är vi många entreprenörer och småföretagare i klassrummet, då utgår vi från det. Du behöver ha god datorvana och vara van vid att använda Internet.

Mål

Målet med kursen är att du ska kunna jobba självständigt med din webbsida. Du får en allmänbildning i Wordpress med kringtjänster så att du lättare själv kan söka vidare för att fortsätta utveckla dig och din webbsida.

Folkuniversitetet Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Göteborg

Folkuniversitetet Göteborg

Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Wordpress grund!

Arrangörsrecensioner
(4,2)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner