Diplomerad Ekonomiassistent med löner

Längd
90 studietimmar
Pris
24 500 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
90 studietimmar
Pris
24 500 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Den här utbildningen ger dig de redskap du behöver för att kunna arbeta på en ekonomiavdelning/löneavdelning. Du behöver inga förkunskaper utan vi går igenom allt från grunden.

Passar alla som vill arbeta på en ekonomiavdelning eller ett lönekontor. Den passar även för dig som har arbetat inom både lön och ekonomi, men saknar helhetsförståelse och den teori som ligger till grund för vårt sätt att bokföra och beräkna löner.

Målet med utbildningen är att ge dig teoretiska kunskaper i redovisning, löneadministration och juridik samt praktiska kunskaper i dataprogram för löneadministration, kalkylering, budgetering, bokföring och bokslut för att kunna sköta det löpande arbetet på en ekonomiavdelning.

För mer deltaljerad information om innehållet, klicka på "Läs mer och boka" ovan.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2024

  • Kurs
  • Göteborg
  • Sista ansökan: Du kan boka dig så länge det finns platser kvar på kursen

Undervisningsform

Vi arbetar i datasal och varvar teoretiska genomgångar med praktisk träning.  För att bli diplomerad krävs att man har minst 75% närvaro samt godkänt resultat på diplomeringsuppgifterna under utbildningens gång. Uppgifterna består av praktikfall där kursmomenten sammanfattas och genomförs i datorsal under lektionstid.

Kostnader

Litteratur tillkommer med ca 1.500 kr.

Folkuniversitetet Göteborg
Box 2542, Norra Allégatan 6
403 17 Göteborg

Allt började med en kurs. Folkuniversitetet är ett oberoende studieförbund som erbjuder folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vi står för pedagogisk förnyelse, ett nära samarbete med universiteten och är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Hos oss väljer...

Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Göteborg

Highlights