Barngymnastik 2-8 år Mölndal

Flipkidz barngymnastik
Kursinformation
Mölndal
10 tillfällen
Vecka 6
1 695 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Redskapsgymnastik för barn med Flipkidz

I Flipkidz barngymnastik får alla barn 2-8 år upptäcka glädjen med gymnastik under 10 veckor. Barnen lär sig grunderna inom redskapsgymnastik på ett roligt och lekfullt sätt.

Flipkidz barngymnastik finns i tre åldersgrupper; 2-3 år (med en förälder), 4-5 år och 6-8 år. Gymnastikövningarna är anpassade för varje åldersgrupp och klasserna hålls i gymnastiksalar av ledare med stort engagemang för barn och idrott och med hjärtat på rätta stället.  

Gymnastiklektionerna bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att ge en allsidig gymnastikträning och att stärka barnens motorik och koordination. Terminens sista tillfälle bjuder på en gymnastikavslutning där barnen får visa vad de lärt sig samt ta emot ett diplom eller medalj. 

Vår kursplan bygger på läsår vilket gör att barnet får ut mest av gymnastikkursen genom att delta två terminer. Kurspriset angivet gäller per termin.

Läs mer om Flipkidz barngymnastik på vår hemsida!

Video

Flipkidz barngymnastik

Barngymnastik med Flipkidz

Flipkidz- Barngymnastik när det är som roligast!

Gymnastik för barn ska vara kul. Flipkidz gymnastik är för barn med spring i benen som vill ha riktigt kul i gympasalen och lära sig redskapsgymnastik. Vi vill ge barn en gymnastiklektion full av rörelseglädje och variation. Varje gymnastiklektion har ett tydligt...


Läs mer och visa alla kurser med Flipkidz barngymnastik

Kontaktuppgifter till Flipkidz barngymnastik

Flipkidz barngymnastik

Huvudkontor
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Barngymnastik 2-8 år Mölndal!

Arrangörsrecensioner
(3,0)
Baseras på 20 recensioner.
Läs recensioner