Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Flamenco Center

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 46 recensioner.

Carl C
(5)
Roligt och bra träning! 100% rekommenderat.
Carl C
(5)
Roligt och bra träning! 100% rekommenderat.
Carl C
(5)
Roligt och bra träning! 100% rekommenderat.
Carl C
(5)
Roligt och bra träning! 100% rekommenderat.
Carl C
(5)
Roligt och bra träning! 100% rekommenderat.
Helene C
(5)
Toppenbra lärare som pedagogiskt lär ut Flamenco och samtidigt får pulsen att höjas. Win win att lära sig Flamenco och får träningen på köpet!
Helene Carlstedt
(5)
Gick denna kurs som första möte med Flamenco i praktiken. Fastnade totalt. Kanonbra lokal, pedagogisk lärare och ett genuint engagemang.
Helene C
(5)
Grunderna i Sevillanas lärs ut på ett lättfattligt och engagerande sätt. Superkul att ha lite koll på Sevillanas vid min nästa Spanienresa!
Helene Carlstedt
(5)
Jag har varit både på företagsevent på Flamencocenter och fest. Båda gångerna har varit toppen! Bästa betyg!
Pernilla Ivarsson
(5)
Flamenco är både roligt och utmanande. Dans, stolthet, passion, rytm, musik och en stor del kultur. Gabriella är fenomenal på att förmedla denna konst. Och lokalen passar utmärkt till syftet och ligger bra till mitt i stan. Olé!
Malin
(5)
Har gått flera terminer på Gabrielas kurser och fått insupa den härligt personliga och engagerade miljön som finns på skolan. Rekommenderas stark för alla som är intresserade av att dansa riktig flamenco i Stockholm.
Rebecca
(5)
Gabriella är en kunnig och pedagogisk flamencolärare. Som plus på kanten får man förutom lära sig flamenco även lära sig mycket om flamencons historia och roliga händelser inom flamencon. Gabriella tar alla elever seriöst och hennes mål är att alla ska kunna få uppträda. Det spelar ingen roll om man är gammal eller ung, kort som lång, smal som...
Visa hela
Marie
(5)
Min arbetsgrupp fick en upplevelse utöver det vanliga. En flamenco workshop med otroligt inspirerande och pedagogiska Gabriela Gutarra. Det krävdes att alla tog fram sitt mod för flamenco är en utmaning, och jag kan sägs att vi överraskade oss själva under Gabrielas ledning. Rekommenderas!
Marie
(5)
På en termin lär man sig alla 4 delarna. Gabriela är en fantastisk lärare, noggrann med rytm och stil. Resultatet blir satt det ser väldigt bra ut och du kan vara med och dansa Sevillianas på elevuppvisningen i slutet av terminen.
Janne Marie
(5)
När jag såg dansen första gången var jag bara tvungen att lära mig. Så kul att dansa tillsammans med kille eller tjej, lika vackert. Elegant och kraftfullt.
Catrin Österlind
(5)
Jag har gått och lärt mig dansa sevillanas på Flamenco Center i Stockholm, 14 tillfällen under hösten 2019. Och ja, jag kan verkligen säga att jag lärt mig, och lärt mig alla 4 turerna! Gabriela Gutarra är en fantastisk lärare, kunnig, inspirerande och verkar veta exakt vad varje elev behöver, hon ser alla! Gabriela är dessutom otroligt vänlig o...
Visa hela
C B
(5)
Om man är nyfiken på flamenco är Flamenco Center det bästa alternativet i Sverige. Förrutom att man får lära sig att dansa och flamencons historia får man en bättre hållning och man känner sig stolt efter varje lektion
Marie
(5)
En ynnest att få dansa med Gabriela Gutarra. Så skicklig dansare, och så pedagogisk när hon lär ut. Anpassar efter gruppens nivå och önskemål, pushar, uppmuntrar och utmanar.
Birgitta Hansson
(5)
Mycket bra och inspirerande lektioner med genuin känsla.
Veronika
(5)
Perfekt och rolig träning som ger koordination och bra hållning. Gabriella ser till att alla hänger med och ger inte upp med oss som behöver repetera utan tar den tid som behövs så att alla hänger med. Hon lär ut med glimten i och en rejäl dos Caramba!
Alexandra
(5)
På 14 veckor fick vi lära oss alla turer i sevillanas av Gabriella som är en mycket duktig och härlig lärare. Rekommenderas varmt!
Andrea
(5)
Gabriella är väldigt bra och jag har lärt mig alla fyra sevillanas-turer under en termin! Rekommenderar till ALLA!
Catrin Österlind
(5)
Ååååå!!!! Det är så bra! Gabriela är en fantastisk dansare och danslärare! Och en mycket sympatisk person. Vi har haft 14 lektioner och vi satte alla fyra delar i Sevillanas! Otroligt roligt och yes, kommer absolut dansa i Spanien! Med trygg vetskap om att jag lärt mig på genuint sätt, nu är det bara att ge sig ut på vilken feria som helst! TACK...
Visa hela
Birgitta Hansson
(5)
Intensiv och härlig kurs med grundlig genomgång av alla steg och turer i sevillanas. Gabriela är såå inspirerande och lagom krävande även för mig som är mycket äldre än de flesta andra. Har gått på två flamencokurser också. Gabriela anpassar varje lektion det blir aldrig tråkigt!
Anna
(5)
Studion mitt i stan är jättebra för mig då jag bor långt bort. Mycket bra upplägg, man känner att man jobbar. Gabriela är inspirerande och ger massa energi, Anpassar klassen till vår nivå, ger massa extra kunskaper i hur kroppen funkar och berättar om flamencos historia. Är man konstintresserad eller konstnär i någon form så har du nytta av de...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.