Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Flamenco dans Nyb 1 & 2 ( snabbare tempo för nyb)

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Carl C
(5)
Roligt och bra träning! 100% rekommenderat.
Helene Carlstedt
(5)
Gick denna kurs som första möte med Flamenco i praktiken. Fastnade totalt. Kanonbra lokal, pedagogisk lärare och ett genuint engagemang.
Pernilla Ivarsson
(5)
Flamenco är både roligt och utmanande. Dans, stolthet, passion, rytm, musik och en stor del kultur. Gabriella är fenomenal på att förmedla denna konst. Och lokalen passar utmärkt till syftet och ligger bra till mitt i stan. Olé!
Malin
(5)
Har gått flera terminer på Gabrielas kurser och fått insupa den härligt personliga och engagerade miljön som finns på skolan. Rekommenderas stark för alla som är intresserade av att dansa riktig flamenco i Stockholm.
Rebecca
(5)
Gabriella är en kunnig och pedagogisk flamencolärare. Som plus på kanten får man förutom lära sig flamenco även lära sig mycket om flamencons historia och roliga händelser inom flamencon. Gabriella tar alla elever seriöst och hennes mål är att alla ska kunna få uppträda. Det spelar ingen roll om man är gammal eller ung, kort som lång, smal som...
Visa hela
Anna
(5)
Studion mitt i stan är jättebra för mig då jag bor långt bort. Mycket bra upplägg, man känner att man jobbar. Gabriela är inspirerande och ger massa energi, Anpassar klassen till vår nivå, ger massa extra kunskaper i hur kroppen funkar och berättar om flamencos historia. Är man konstintresserad eller konstnär i någon form så har du nytta av de...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.