Workshop. Lär dig att rita realistiska djur i Naturhistoriska museet.

FINE ARTS
Kursinformation
Göteborg
1 tillfälle
240 SEK Momsfri
 rita realistiska djur

Kursbeskrivning

Workshop. Lär dig att rita realistiska djur i Naturhistoriska museet. 

Är du nyfiken på att lära dig hur man ritar realistiska djur med penna? Då är du välkommen att delta i workshopen den 13 september kl. 11.00-13.30

Tillsammans med andra deltagare går du på en utflykt till Naturhistoriska museet att skissa olika typer djur 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vuxna och barn från 9 år

Inga förkunskaper krävs

Kursinnehåll

Undervisningen är lärarledd och det betyder att du får  personligt riktade råd och den vägledning som just du behöver. Vi har också korta genomgångar och diskussioner.

  1. Undervisningen  hålls i 15 minuter där läraren ger en kortfattat överblick i bildteori som behandlar komposition, proportioner/relationer och skuggor/ljus. Du får grunder även i hur man fångar karaktären, formen och strukturen hos djur.
  2. Workshopen omfattar ett tillfälle om två lektioner, det vill säga 2 x 60 minuter.
  3. Vi studerar hur man skissar djur steg för steg samt provar oss fram i grafiska tekniker såsom  blyerts, gelpennor och färgpennor.
  4. Vi kommer att ha en kvarts rast för kaffe mellan lektionerna. 

Material ingår inte i deltagaravgiften. Ta med egna mjuka blyertspennor ( 2B-5B), suddgummi och skissblock i vit eller tonat färg (A3 eller A4). Du kan även ta med dig svart eller blå gelpenna och färgpennor.

Kostnader

Deltagaravgiften är 200 kr per person. Anmäl dig genom att skicka mejl till: fine.arts.sverige@gmail.com

Vi har ett begränsat antal platser så därför behöver du anmäla dig i förväg genom att swisha 100 kr  för att reservera din plats. Resterande, det vill säga 100 kronor,  betalas på plats. 

Kursledare

Lena Foroutan är legitimerad lärare i estetisk kommunikation, bild och bildteori. Lena är också aktiv konstnär och arbetar huvudsakligen med teckning och måleri. Hon har även erfarenhet av att jobba som bokillustratör.

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop. Lär dig att rita realistiska djur i Naturhistoriska museet. och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

FINE ARTS

Vår verksamhet

Fine arts kulturföreningen erbjuder en bred kursverksamhet för vuxna och barn i alla åldrar och på olika nivåer. Utöver kurser arrangerar vi workshops, föreläsningar, kroki och friluftsmåleri. Våra lärare har akademisk utbildning och bred erfarenhet av att jobba i olika...


Läs mer och visa alla kurser med FINE ARTS

Kontaktuppgifter till FINE ARTS

FINE ARTS

Amiralitetsgatan 19 A
41462 Göteborg

Mobil 0735 72 98 65


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Workshop. Lär dig att rita realistiska djur i Naturhistoriska museet. !

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Workshop. Lär dig att rita realistiska djur i Naturhistoriska museet. , fyll i följande uppgifter: