Konskurs - måleri och skulptur för barn 10-13 år. Vårtermin

FINE ARTS
Kursinformation
Göteborg
10 tillfällen
1 690 SEK Momsfri
Svenska
Målarkurs barn

Kursbeskrivning

Målarkurs för barn 10- 13 år

Här får du som är mellan 10-13 år, möjlighet att utveckla ditt intresse för måleri och lära dig mer om teckning, måleri, färg och komposition. Under kursen kommer du att lära dig grunderna i måleri och teckning samt även fördjupa dina kunskaper i skulptur.

Läraren kommer att ge en individuell handledning och teoretisk genomgång anpassad just efter dina behov, färdigheter, intresse och ålder.

Varje lektion kommer att ha följande struktur: föreläsning, övningar, praktiskt arbete och reflektioner.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Barn i åldern 10-13 år

Material

Kursmaterial ingår delvis i kursavgiften. Inför kursstart behöver du dock själv stå för följande material: penslar, akvarellblock i format A3, en plastpalett, akvarellfärg, modellera, blyerts och suddgummi.

På plats finns papper, akrylfärg, saxar, kol, tusch, lim, dekorationsmaterial och annat material.

Kostnader

1690kr

Kursledare

Lena Foroutan är legitimerad lärare i estetisk kommunikation, bild och bildteori. Lena är också aktiv konstnär och arbetar huvudsakligen med teckning och måleri. Hon har även erfarenhet av att jobba som bokillustratör.

Intresseanmälan

Intresserad av Konskurs - måleri och skulptur för barn 10-13 år. Vårtermin och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Maria

En proffsig introduktion till olika tekniker för konstintresserade barn. Min 10-åring är jättenöjd med kursen! På några få gånger har hon redan lärt sig en massa nytt och fått prova på bl.a. skulptur, teckning, och landskapsmålning.

Jenny lilliehöök

Min dotter har gått flera målarkurser men den här klart mest givande. Lena som håller i kursen håller en helt annan nivå än andra barnkurser och utmanar utan att ta bort glädjen. Att få skapa tillsammans med sitt barn är så roligt. Lena lär oss nya tekniker och vi får prova på en mängd tekniker. Både jag o min dotter har målat en del tidigare o ...

Visa hela
MS

Den är bra för man lär sig saker och den är kul

FINE ARTS

Vår verksamhet

Fine arts kulturföreningen erbjuder en bred kursverksamhet för vuxna och barn i alla åldrar och på olika nivåer. Utöver kurser arrangerar vi workshops, föreläsningar, kroki och friluftsmåleri. Våra lärare har akademisk utbildning och bred erfarenhet av att jobba i olika...


Läs mer och visa alla kurser med FINE ARTS

Kontaktuppgifter till FINE ARTS

FINE ARTS

Amiralitetsgatan 19 A
41462 Göteborg

Mobil 0735 72 98 65


Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Konskurs - måleri och skulptur för barn 10-13 år. Vårtermin, fyll i följande uppgifter: