Recensioner av Filmlektik

Snittbetyg: 5

Baseras på 11 recensioner.

Mi Robertini

Perfekt med en skräddarsydd kurs bara utifrån mina behov och önskemål. Tydlig kurshandledning och det känns bra att ha en kontakt om/när nya frågor dyker upp. Tack!

Marika Renhuvud

Superbra individuellt planerad kurs, proffsigt upplägg och bra guidning genom kursen. Vi kunde jobba snabbt igenom saker jag redan kunde och stanna till vid frågetecken eller sådant jag behövde repetera. Mycket givande !

Eija Engborg

Stina är en engagerad och kunnig lärare. Det var toppen att få en skräddarsydd kurs där jag kunde fokusera på det som var viktigt för mig då jag redan hade filmat en del men behövde ändå få grunden av någon som kan. Gott om tid att att gå igenom både kamera och teori, bra kombination.

Ann-Sofie

Jag är jättenöjd med kursen. Bra upplägg, pedagogiskt och lärorikt. För mig som total nybörjare gav den massor och kunde efter kursen göra små filmer. Rekommenderar kursen!!

Lizette Hagelskytt

Kursledaren är väldigt trevlig och är väldigt uppmärksam under kursen. Tar emot frågor och förklarar bra. Mycket bra kurs!

Elin Sundström

Gick en skräddarsydd kurs, lyxigt med tid att ställa alla "dumma frågor", och få precis den kunskap just jag behövde utifrån min egen nivå. Med en tålmodig kursledare som bjuder på sitt vetande. Efter kursen är det bara att köra!

Isabella

Lyssnar på önskemål och går in mycket på det som är av eget intresse, vilket i mitt fall dans. Rekommenderar 👍🏻

Katarina Swahnberg

Sökte en kurs för att få grunderna och kunna komma igång med eget filmande för professionellt bruk. Tack filmlektik! Jag kommer tillbaka när jag behöver fylla på och ta nästa steg i min filmutveckling.

Sara

Jag tyckte kursen var rolig och jag lärde mig nya saker om bla kamerans funktioner, redigera/klippa.

Liam

bra kurs lärorik o mycket fritt o kreativt. Fick mycket bra tips o hjälp under utbildningen

Gustaf

Jag tyckte att det var ett bra upplägg på dem 2 dagarna som kursen var på och och man fick bestämma vad man ville göra själv vilket var roligt.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.