Visa kurser.se som: Mobil

Möhippa/kickoff/friskvårdsdag västafrikansk dans

Faré dance and art
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2 500 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

dansVi anordnar gärna en workshop eller ett uppträdande för olika tillställningar. Kanske ska ni ha en svensexa/möhippa, bröllop kickoff eller en fest. Vi har färdiga alternativ (se nedan) har ni andra önskemål tveka inte att kontakta oss så ger vi ett upplägg och prisförslag. 

Västafrikanskdans workshop 1 h10-15 deltagare

Gruppen dansar västafrikansk dans med pedagog antingen till live trummor eller musik från cd spelare beroende på vad ni väljer för alternativ. 

Alt. 1 Uppvärmning cd (15min), gör en koreografi, dansar diagonal/dans till livemusik (45min) Pris: 3500:- pass 60 min (priset är exklusive. moms) 

Alt.2 1 danslärare med cd musik. En timmes västafrikansk dans, dansar en diagonal, går igenom enklare steg och gör en liten koreografi, Pris: 2500:-/pass 60 min (priset är exklusive moms)

Vi bokar en passande danssal för ert event. 

UPPTRÄDANDE med västafrikansk dans och musik med artister från Guinea. 

Artisterna bjuder på guineansk dans och musik och visar upp traditionella kläder och instrument från Guinea i Västafrika. 

Beskrivning: 10 minuter uppvisning , 10 minuter danstest. Musikerna/dansarna gör vad man kallar en liten animation. Dansare, en som spelar djembe(solotrumma) och en som spelar dondontrumma (bastrumma). Dansare visar en koreografi/uppträdande. Efter spelar artisterna och dansare gör en gemensam enklare koreografi med publiken, så alla kan testa dansa. Det finns inget max hur många som kan delta i att testa att dansa, men förutsätter att artisterna står på en scen eller liknande så många som möjligt ser vad de gör för rörelse.  Passar bra för personalfest/kickoff där man vill ha igång energin och göra något tillsammans  

Pris: 4500:- 20 min (priset är eklusive moms)en dansare och två musiker (priset blir ett annat o, ni önskar fler dansare/musiker) 

OBS! Detta prisförslag förutsätter att ni själv står för lokal där uppträdandet äger rum. Vill ni att vi står för lokal tillkommer lokalkostnad i priset. Det tillkommer även en transportkostnad för förflyttning av instrument med taxi, detta beror på vart uppträdandet äger rum. Priset är räknad inklusive moms. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Möhippa/kickoff/friskvårdsdag västafrikansk dans.

Recensioner

Agneta
(5)
Sååå kul! Vilken stämning härlig energi ! Perfekt möhippa! Pedagogisk lärare.

Faré dance and art

Dans- och konstkurser i hela Sverige - Faré dance and art

Faré dance and art anordnar kurser i dans- och konst i hela Sverige för vuxna och barn. Faré dance and arts kurser vill är att sprida den västafrikanska kulturen främst från Guinea. Vi anordnar rena västafrikanska kurser men också kurser där...


Läs mer och visa alla kurser med Faré dance and art

Kontaktuppgifter till Faré dance and art

Faré dance and art


Tel: 073-785 11 49
Mobil 073-785 11 49
m.facebook.com

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner