Visa kurser.se som: Mobil

Open Water Referral

FantaSea Diving
Kursinformation
Stockholm
2 995 - 4 995 SEK

Kursbeskrivning

Gå en kurs i Open Water Referral

En referralkurs har samma innehåll som den vanliga Open Waterkursen förutom torrdräktsdykning, utedyken och dykcertifikatet, det får du genom det dykcenter där du gör dina utedyk.

Fantasea är den trygga dykskolan mitt i Stockholm. När du tar ditt dykcertifikat hos oss är det stor fokus på säkerhet dessutom med bara 2 elever per instruktör på utedyken. Både teori, poolövningar och utedyk sker i Stockholm och när du tagit ditt dykcertifikat bjuder vi dessutom på två extra utedyk tillsammans med instruktör, allt för att du ska bli en duktig och säker dykare.

Vi erbjuder ett antal olika alternativ för att ta ditt dykarcertifikat:

  • Kvällskurs 5 tillfällen + två dagar utedyk. Måndag kväll teori, onsdag kväll pool, lördag teori och pool, måndag kväll teori. Sedan en onsdag eller fredag kväll med torrdräkt i pool och lördag/söndag utedyk.
  • Helgkurs (intensivkurs) 3 tillfällen + två dagar utedyk. Fredag EM ca 17-23 teori och pool och lördag heldag ca 13-22 teori och pool. Sedan en onsdag eller fredag kväll med torrdräkt i pool och lördag/söndag utedyk.
  • Veckokurser görs måndag – onsdag 14.00 – 21.00 med teori och pool, torsdag och fredag samma vecka gör vi havsdyken.

Målgrupp

Förkrav:
För att börja en grundkurs och ta ditt dykcertifikat måste du vara 10 år fyllda, kunna simma 200 meter och trampa vatten i 10 minuter. Det är också bra om du har någon vattenvana och inte har problem med att till exempel doppa huvudet.
Innan din dykkurs startar får du en hälsodeklaration att fylla i. Är det något på den som stämmer in på dig så hjälper vi dig att få kontakt med en dykläkare och denne avgör om du är lämpad som dykare och det är väldigt sällan någon blir avrådd från dykning

Kostnader

Open Water grundkurs i dykning 4995:-
Lär dig dyka både i våt- och torrdräkt här hemma.

Open Water Referral grundkurs 2995:-
Gör all pool och teori hemma och dina utedyk på semestern.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Open Water Referral.

FantaSea Diving

FantaSea Diving

Fantasea Diving är ett 5 stjärnigt PADI IDC center med sin egen PADI Course Director. Den högsta och mest prestigefyllda utbildningsnivån och utbildningsverksamheten inom dykning. Fantasea är verkligen dykskolan med det lilla extra. Hos Fantasea kan du känna dig trygg med...


Läs mer och visa alla kurser med FantaSea Diving

Kontaktuppgifter till FantaSea Diving

FantaSea Diving

Tomtebogatan 4
113 39 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Open Water Referral!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 5 recensioner
Läs recensioner