Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellmålning

Lär dig måla akvarell!

Eva B Söderberg är konstnär och undervisar i små grupper för att du som elev ska få den tid du behöver. Det är också viktigt att skapa en god och generös stämning i gruppen. Då blir det en dynamik som får dig att lyfta och helt glömma bort tiden.

Akvarellmålning är kreativt

Eva målar akvarellAtt måla akvarell är ett underbart sätt att använda sin kreativitet. Eva B Söderberg håller ett flertal kurser i akvarellmålning i Stockholm och på andra platser runt om i Sverige och utomlands. Kursdeltagare får lära sig teknik, färglära, komposition, färg och formanalys. "Flera av eleverna har efter några kurser gått vidare i sitt måleri och haft egna utställningar", säger Eva Söderberg.

Utveckla ditt måleri

För dig som målat tidigare så kan Eva B Söderbergs elever vittna om den fina stämning som de har i sina målargrupper. En mycket nöjd elev är Yvonne Sjöqvist och hon säger:

"Jag har målat i flera kurser för Eva både i Sverige, Frankrike och i Italien och är mycket nöjd både med undervisningen och de platser med vackra motiv som hon väljer ut för att ge oss inspiration. Motiven finns kvar inom mig även sedan jag åkt därifrån”.

Eva B Söderberg lär dig att komma vidare i ditt akvarellmåleri med nya uppgifter och förbättring av tekniken och Eva säger: ”Under kursens gång lär vi oss mycket av varandra och blir inspirerade i den dynamik som uppstår i gruppen. Många elever kommer tillbaka år efter år eftersom det uppstår någon slags abstinens annars har de berättat.”
 

Akvarellkurs Italien

Bland kullar och olivlundar i Farfa, 5 mil norr om Rom, ligger klostret där Heliga Birgitta levde på 1300-talet. Här ska vi bo med helpension i fräscha enkelrum med dusch och inspireras till målning i den fantastiska miljön.

Här är Eva tillsammans med vår vänliga engelsktalande nunna som serverade oss goda italienska maträtter.

Läs mer om akvarellkursen i Italien 

Akvarellkurs i Italien

Yvonne målar i Farfa, Italien Eva tillsammans med nunna, Italien


En annorlunda upplevelse på konferensen

Lägg in en stund med själslig och kravlös avkoppling i konferensen genom att pröva på akvarellmålning! Inga förkunskaper behövs.

”Jag är mån om att göra det hela både kreativt och stimulerande och en del har inte målat sedan de gick i skolan” säger Eva B Söderberg.

Läs mer om akvarellmålning för företag 

Konferens med akvarellmålning


För mer information om Akvarellmålning med Eva B Söderberg och hennes kurser, gör en intresseanmälan nedan.
Läs mer om Eva B Söderberg Art & Writing

Request information


Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Eva B Söderberg Art & Writing och veta mer om deras kurser.

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.