Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Eva B Söderberg Art & Writing

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 93 recensioner.

Lena Havner Larsson
Farfa är en underbar plats att ha akvarellkurs på. Vart man än går i den lilla byn så finner man motiv till sitt måleri. Olivträd, vackra byggnader, fantastiska vyer mm. Inkvarteringen på klostret var en upplevelse. Nunnorna var så rara och hjälpsamma. Maten vällagad och god. Rummen små enkla och fräscha. På innergården kunde man sitta i sk...
Visa hela
Maria Danielsson
Resan var välorganiserad och hela upplägget genomtänkt. Jag lärde mig massor samtidigt som jag njöt av omgivningarna, maten och sällskapet.
Inger Engman
En härlig upplevelse i en pittoresk miljö. En veckas målande i det sköna vädret tillsammans med likasinnade, känns priviligerande.
Ann-sofie Ericson
Jag längtar alltid till Italien, men det här var något alldeles extra. Miljön i och runt klostret där akvarellkursen hölls kändes rofylld och det var så rätt att sitta och ta in vyerna av böljande landskap, de vackra olivlundarna och njuta av det betagande ljuset! Att vi fick njuta av perfekt luft, härlig temperatur och att nunnorna på klostret ...
Visa hela
Lotta Åstrand
Mycket inspirerande miljö och pedagogiska genomgångar av bl a komposition, perspektiv och färglära. God tillgång till individuell handledning. Lärorikt med kontinuerlig gemensam genomgång av det vi gjorde under kursen och kul avslutning med vernissage.
Cristina Persson
Kursen ägde rum i Grünewaldvillan i Saltsjöbaden, en inspirerande miljö, med tradition. Motiv att måla fanns inomhus, i trädgården och ute runtomkring. Vår lärare gick igenom tekniken, och i slutet på varje lektion hängde vi upp o diskuterade dagens målningar. Sista dagen hade vi Vernissage med inbjudna gäster. Hemlagade luncherna i lilla huset ...
Visa hela
Kim Östlund
Bra med kurslokal i fin miljö. Bra teknik o färgkunskap.
Lotta Waernulf
Bra och lättfattlig instruktion i akvarellteknik och komposition. Trivsamt pensionat med fina omgivningar. Liten grupp som gav möjlighet till individuell handledning. Utmärkt att besöka Zornmuseet och få se vackra omgivningar.
Berit Andrén Romson
Jag fick inspiration att komma igång med målandet igen. Fick många fina teknikråd. Roligt med trevliga varma kusdeltagare,en härlig Sofia på Sätergården och Eva vår kunniga lärare. 🤗
Margareta S A
Fint motiv i en begränsad färgskala som är rolig att försöka få till. Eva går pedagogiskt och steg för steg igenom de olika stegen hur man kan måla bilden med bra resultat.
Lena Havner
Kursen var väldigt väl förberedd med tydliga instruktioner. Det var bara att pausa om man inte hann med. Roligt att prova vått i vått teknik, då man kan måla utan krav och använda sin fantasi.
Lena Havner Larsson
Kursen är mycket bra upplagd med tydliga förberedelser och instruktioner. Hinner man inte med så är det bara att pausa. Härligt att måla utan prestationskrav. Låt fantasin flöda! Blommar kan se ut hur som helst. Väldigt roligt!
Michaela Gustafsson
Jag tycker att kursen var väldigt bra, tydlig och lätt att förstå. Det enda som hindrar 5 stjärnor är att jag hade önskat kritik så jag kan utvecklas. Eva är en väldigt lugn och fin människa och rn duktig konstnär och lärare.
Pernilla T
Eva har stor kunskap och är en duktig lärare. Struktur och organiserat akvarellmåleri. Vi var jätte nöjda med kursen. Rekommenderas!
Elisabeth Svensson
Jag har precis målat ett äpple online med Ev som handledare .Trevlig o pedagogiskt upplagd i lagom takt.roligt motiv.fördelen är att man bestämmer ju takten själv o så kan man ju måla ett äpple när man känner för det eller när covid tristessen gör sig påmind.Prova gärna!
Johanna
Informativ och jättebra grundkurs med bra möjligheter till frågor, stöttning och personlig feedback.
ZC
Vi var två nybörjare som gick en helgkurs hos Eva. På dom timmarna vi hade fick vi lära oss jättebra grunder. Eva var väldigt pedagogisk och det var en perfekt balans med att lyssna/titta och måla själv. Rekommenderas!
Elin L
Mycket lärorik, pedagogisk och trevlig introduktion till akvarellmålning!
Margareta Smedberg Andersson
En mycket trevlig kurs i en härlig miljö. Inspirerande motiv både i det vackra huset, i trädgården och med den fantastiska utsikten. Vi fick tips på motiv men fick också göra egna val. Vår kursledare Eva gjorde genomgång med olika tekniker för gruppen men gav också individuella råd och tips. Pricken över i:et var goda och vällagade luncher i t...
Visa hela
Lotta Åstrand
Fyra mycket lärorika dagar i vackra och inspirerande omgivningar. En bra mix av genomgång av måleriteknik och komposition och eget måleri. De tillfällen vi arbetade med friluftsmåleri utomhus var extra utmanande men samtidigt också särskilt givande. Jag lärde mig mycket av både kursledaren Eva Söderberg som är tydlig och mycket kunnig och av de...
Visa hela
Wei Hing Rosenkvist
Detta var en bra upplevelse att måla i en liten grupp där alla är så intresserade av akvarellmålning. Eva är en bra lärare och är villig att hjälpa eleverna. Jag ville att hon skulle ge mer individuell tid för varje student. Sätergården är en vacker plats att bo i. Det var synd att vi inte kunde få tid att sitta i trädgården och måla. Platser...
Visa hela
Zakia
Vi satt i parken i strålande sommarvädret - tre nybörjare och Eva. Vi målade blad och äpplen. Det gav inspiration, nya färdigheter och en längtan att fortsätta måla akvarell.
Sara
Tack för en jättebra kurs! Pedagogiskt och bra upplägg, perfekt nybörjarkurs som gav bra grundkunskap och inspiration till att fortsätta måla. Fantastiskt härligt att sitta ute och måla i den vackra parken. Tack Eva!
Malin
Vi var en liten grupp så möjligheten att anpassa kursen efter våra kunskaper var perfekt! Jag fick lära mig mycket under de få timmar vi tillbringade med Eva. Jag skulle verkligen rekommendera denna kurs till Vänner och familj.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.