Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellkurs i södra Frankrike

Eva B Söderberg Art & Writing
Kursinformation
Peyriac de Mer
15 timmar
2 500 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Akvarellkurs i södra Frankrike

NYHET! Akvarellkurs i södra Frankrike 14-17 september 2019

Måla akvarell och njut av god mat i en liten by vid havet i södra Frankrike. Vi flyger från Skavsta till Beziers där vi får transport till pensionatet.

Upplägg

Lördag 14/9: Ankomst m flyg sent på kvällen, en lättare middag m vin serveras på pensionatet.

Söndag 15/9: Frukost. Samling med dagens uppgifter. Måleri med stadsmotiv i den lilla fina byn. Lunchpaket vi tar med oss ut. 3-rättermiddag  m vin på kvällen.

Måndag 16/9: Frukost. Genomgång och handledning av gårdagens uppgift. Samma upplägg som söndag med nytt måleri och handledning på plats ute.

Tisdag 17/9: Frukost. Genomgång. Lunchpaket som vi tar med oss ut när vi målar. Samling med fika innan avfärd.

Kursen

Kursnivån passar dig som har målat en del tidigare men behöver inspiration och vägledning att komma vidare. Vi kommer att arbeta med komposition, färger och akvarellteknik. Individuell handledning och genomgång varje dag. Vi kommer att måla utomhus där det finns motiv.Det finns även en lokal att sitta i.

Kursavgift: 2500 kr/person + material. Flyg och boendepaket inkl transport tor flygplatsen tillkommer. Kursavgiften betalar du i förskott och senast den 25 juli.

Boendet

Kursen sker i samarbete med Le Flamant Rouge i byn Peyriac-de-Mer i södra Frankrike, inte långt från spanska gränsen. Le Flamant Rouge är ett unikt pensionat beläget i en förtjusande liten by, med saltsjöar och naturreservat på gångavstånd.

Mat- och boendepaketet

Boendepaketet innehåller transfer till och från Ryanairs flygplats i Beziers. Boende 3 nätter, 3 frukostar, 3 tvårätters luncher/ lunchpaket att ta med, 2 trerätters middagar med vin eller alkoholfri dryck samt enklare middag ankomstkvällen och andra härligheter såsom vin, frukt, kaffe, te  m m.

Priser: Enkelrum med delat badrum: 450 euro för 3 nätter.

Del i dubbelrum m delat badrum, separata sängar: 375 euro/person för 3 nätter.

Boendet betalas direkt till pensionatet på plats.

Målgrupp

Kursnivån passar dig som har målat en del tidigare men behöver inspiration och vägledning att komma vidare.

Kostnader

Kursavgift 2500 kr + material. Flyg och boendepaket tillkommer.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs i södra Frankrike.

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner.

Sylvia
(4)
Peyriac de Mer - prefekt för måleri och avkoppling. En vacker och drömsk by omgiven av saliner, vinfält och en nationalpark. Dessutom ett charmigt pensionat med jättegod mat. Och bara en halbtimmes bilresa bort havet med sina dyningar, ostronbankar och milsvida sandstränder. Sist men inte minst en inspirerande kursledare.
Sylvia
(4)
Peyriac de Mer - prefekt för måleri och avkoppling. En vacker och drömsk by omgiven av saliner, vinfält och en nationalpark. Dessutom ett charmigt pensionat med jättegod mat. Och bara en halvtimmes bilresa bort havet med sina dyningar, ostronbankar och milsvida sandstränder. Sist men inte minst en inspirerande kursledare.
Anita Stenler
(4)
Fint boende med väldigt god mat i mysigt pensionat. Effektiv tid för självständig målning förmiddag och eftermiddag under kursdagarna. Individuell rådgivning ger god hjälp.

Eva B Söderberg Art & Writing

Välkommen till Eva B Söderberg på akvarellkurser

Eva B Söderberg, konstnär

Eva B Söderbergär född 1947 i Köping. Maison des Arts, konstskolan i Provence och läraren Mitch Waite har betytt mycket för henne. Eva har även målat för konstnärerna Anders Wallin i Saltsjöbaden och Arne Isaksson, Gerlesborgsskolan. Hon har dessutom utbildat...


Läs mer och visa alla kurser med Eva B Söderberg Art & Writing

Kontaktuppgifter till Eva B Söderberg Art & Writing

Eva B Söderberg Art & Writing

Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 65 recensioner.
Läs recensioner