Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellkurs i Dalarna 2021

Eva B Söderberg Art & Writing
Kursinformation
Rättvik
3,5 dagar
2 600 SEK

Kursbeskrivning

Akvarellkurs i Dalarna

Akvarellkurs i hjärtat av Dalarna  

26-29 juli 2021 Fulltecknad

På Sätergården i Vikarbyn med utsikt över Siljan bor vi och inspireras av den vackra omgivningen. En populär kurs som återkommer för 13:e året. Kursen är en fortsättning på en grundkurs och passar dig som har målat en del tidigare men vill bättra på tekniken och inspireras av den vackra miljön.

Vi målar varje dag, har undervisning och genomgång av dagens alster. Kursdagen börjar kl 9:00 och avslutas senast kl 16:00.

Kursen startar på måndagen kl 13:00 och avslutas på torsdag kväll med en gemensam middag för dem som vill delta (ingår ej i priset). Du kan åka buss eller tåg till Rättvik om du inte har egen bil. Därifrån taxi eller hämtas av Sätergården om du beställer i förväg mot betalning.

Det blir en mindre grupp max 8 personer där alla elever bor på pensionat Sätergården. Vi gör utflykter till den vackra byn Fryksås i Orsa och besöker Zorn-museet i Mora.

Pris 5200 kr inkl kursavgift (2600) samt 4 övernattningar i enkelrum med frukost. Material, tillkommer. Mat kan köpas i byn på pizzerian som även har goda sallader samt i byns butik eller på Smidgården i Fryksås.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har målat en del tidigare men vill bättra på tekniken och inspireras av den vackra omgivningen.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs i Dalarna 2021.

Recensioner

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 9 recensioner.

Lotta Åstrand
Fyra mycket lärorika dagar i vackra och inspirerande omgivningar. En bra mix av genomgång av måleriteknik och komposition och eget måleri. De tillfällen vi arbetade med friluftsmåleri utomhus var extra utmanande men samtidigt också särskilt givande. Jag lärde mig mycket av både kursledaren Eva Söderberg som är tydlig och mycket kunnig och av de...
Visa hela
Wei Hing Rosenkvist
Detta var en bra upplevelse att måla i en liten grupp där alla är så intresserade av akvarellmålning. Eva är en bra lärare och är villig att hjälpa eleverna. Jag ville att hon skulle ge mer individuell tid för varje student. Sätergården är en vacker plats att bo i. Det var synd att vi inte kunde få tid att sitta i trädgården och måla. Platser...
Visa hela
Kerstin Lundberg
Bra upplägg med måleri i dalamiljö i kombination med Sätergårdens pensionat skapade en härlig stämning i gruppen!

Eva B Söderberg Art & Writing

Eva B Söderberg, konstnär

Eva B Söderberg är född 1947 i Köping. Maison des Arts, konstskolan i Provence och läraren Mitch Waite har betytt mycket för henne. Eva har även målat för konstnärerna Anders Wallin i Saltsjöbaden och Arne Isaksson, Gerlesborgsskolan. Hon har dessutom...


Läs mer och visa alla kurser med Eva B Söderberg Art & Writing

Kontaktuppgifter till Eva B Söderberg Art & Writing

Eva B Söderberg Art & Writing

Recensioner
Kursrecensioner
(4,1)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 83 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Akvarellkurs i Dalarna 2021, fyll i följande uppgifter: