Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellkurs Dalarna 2020

Eva B Söderberg Art & Writing
Kursinformation
Rättvik
4 dagar
5 000 SEK
Kommande starter
Rättvik
2020-07-13  
5 000 SEK
2020-07-20  
5 000 SEK

Kursbeskrivning

Akvarellkurs i Dalarna

Akvarellkurs i hjärtat av Dalarna OBS! 2 kurser 

Kurs nr 1 sker 13-17 juli

Kurs nr 2 sker 20-23 juli 2020

På Sätergården i Vikarbyn med utsikt över Siljan bor vi och inspireras av den vackra omgivningen. En populär kurs som återkommer för 12:e året. Kursen är en grundkurs men passar även för dig som har målat en del tidigare och vill inspireras av den vackra miljön.

Vi målar varje dag, har undervisning och genomgång av dagens alster. Kursdagen börjar kl 9:00 och avslutas senast kl 16:00.

Kursen startar måndagen kl 13:00 och avslutas på torsdag kväll med en gemensam middag för dem som vill delta (ingår ej i priset). Du kan åka med buss eller tåg till Rättvik om du inte har egen bil. Därifrån taxi eller hämtas av Sätergården om du beställer i förväg.

Det blir en mindre grupp max 10 personer där alla elever bor på pensionatet. Vi gör utflykter till den vackra byn Fryksås i Orsa och besöker Zorn-museet i Mora.

Pris ca 5000 kr inkl kursavgift (2500) samt 4 övernattningar i enkelrum med frukost. Material, tillkommer. Mat kan köpas i byn.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har målat en del tidigare men vill bättra på tekniken och inspireras av den vackra omgivningen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs Dalarna 2020.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 7 recensioner.

Kerstin Lundberg
(4)
Bra upplägg med måleri i dalamiljö i kombination med Sätergårdens pensionat skapade en härlig stämning i gruppen!
Siri Schlyter
(4)
Jag tyckte vi hade fina dagar, jag lärde mig mycket, framför allt av Eva såklart, men även av duktiga kurskompisar! Jag älskade mitt lilla rum på Sätergården, den mysiga rosenträdgården och vår värdinna var jättetrevlig. Vädret var toppen, både regn och sol! ... och mygg/knott! Tack för en bra kurs!/ Mvh, Siri.
Ulla
(5)
Jättestort tack för härliga dagar och en underbar kurs. Vilket fint gäng vi var. Mycket, mycket har jag lärt mig. Jag skrev så pennan glödde när du hade dina genomgångar. Lärorikt och väldigt bra. Skönt också att det var så lugnt tempo när det gällde att invänta rätt torrhetsgrad mm. Väldigt roligt att få komma till Röjaråsen, Zornmuséet och ...
Visa hela

Eva B Söderberg Art & Writing

Välkommen till Eva B Söderberg på akvarellkurser

Eva B Söderberg, konstnär

Eva B Söderbergär född 1947 i Köping. Maison des Arts, konstskolan i Provence och läraren Mitch Waite har betytt mycket för henne. Eva har även målat för konstnärerna Anders Wallin i Saltsjöbaden och Arne Isaksson, Gerlesborgsskolan. Hon har dessutom utbildat...


Läs mer och visa alla kurser med Eva B Söderberg Art & Writing

Kontaktuppgifter till Eva B Söderberg Art & Writing

Eva B Söderberg Art & Writing

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 65 recensioner.
Läs recensioner