Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellkurs Antibes Provence

Eva Söderberg Art & Writing
Kursinformation
Nice
20 timmar
2019-09-15
3 900 SEK

Kursbeskrivning

Antibes

Akvarellkurs Antibes 

15-21 sept 2019

Välkommen att anmäla dig till en härlig vecka med akvarellmålning i Antibes, söder om Nice. Den här tiden är ljuset och värmen som mest behaglig ca +25 grader både i luften och havet. Vi kommer att ha kursen på det lilla familjehotellet Hotel Le Ponteil i Antibes, 8 minuters promenad från stranden. Boende kan antingen ske här eller på något hotell som du själv väljer ut i Antibes - det finns ett stort antal med gångavstånd till kursen.

Vi flyger till Nice och åker därifrån med taxi eller buss till vårt boende.

Stranden Juan les Pins

I Antibes har många framstående målare och konstnärer såsom Picasso och flera av impressionisterna vistats. Här finns fantastiska målarmotiv både från den gamla staden i Antibes, längs med havspromenaden och i närliggande byar dit man lätt åker med lokalbuss.

En dag är undervisningsfri och då väljer du själv ett utflyktsmål, kanske till Monaco eller till Nice. Det finns även trevliga marknader att besöka med konsthantverk, grönsaker och ostar från lokala producenter.

Kursnivån är för dig som har målat en del tidigare men vill ha inspiration och handledning med teknik och komposition. Du kan även få hjälp av min assisterande handledare. Genomgång individuellt varje kursdag. Vi avslutar med ett internt vernissage.

Hotel le Ponteil

Den här kursen återkommer för 4:e gången och många nöjda elever kan vittna om den fina och inspirerande omgivningen och det trevliga lilla familjehotellet på promenadavstånd till stranden.

Kursavgift

Kursavgiften är 3900 kr + material. Boende, mat och resor tillkommer.

Jag skickar gärna mer information.

Målgrupp

För dig som har målat en del tidigare men vill hämta inspiration och fördjupa dina kunskaper i akvarellmålning. Men även för dig som kan behöva lite hjälp av min assisterande handledare.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurs Antibes Provence .

Eva Söderberg Art & Writing

Välkommen till Eva B Söderberg på akvarellkurser

Eva B Söderberg, konstnär

Eva B Söderbergär född 1947 i Köping. Maison des Arts, konstskolan i Provence och läraren Mitch Waite har betytt mycket för henne. Eva har även målat för konstnärerna Anders Wallin i Saltsjöbaden och Arne Isaksson, Gerlesborgsskolan. Hon har dessutom utbildat...


Läs mer och visa alla kurser med Eva Söderberg Art & Writing

Kontaktuppgifter till Eva Söderberg Art & Writing

Eva Söderberg Art & Writing

Intresseanmälan

För att få mer information om Akvarellkurs Antibes Provence , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Akvarellkurs Antibes Provence !

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 55 recensioner
Läs recensioner