Visa kurser.se som: Mobil

RÖSTEN - helgkurs i röstteknik och framträdande

Eva Lagerheim
Kursinformation
Stockholm
2 dagar
1 900 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Lär dig röstteknik och att göra framträdanden - helgkurs

Många människor upplever att de ofta blir trötta och ansträngda i rösten och har svårt att göra sig hörda. De känner i synnerhet av det när de försöker tala starkare eller behöver tala under längre tid. Röstträning kan vara ett bra sätt att komma tillrätta med sådana problem.

Det har också stor betydelse HUR man för fram sitt budskap.
Under den här helgen arbetar vi också med det och funderar över hur man kan använda sin röst och sin utstrålning för att lättare nå ut med det man vill säga.

Den här helgen kan hjälpa dig att hitta ett bekvämare sätt att andas och att tala. Vi kommer att arbeta både med talrösten och sångrösten. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper när det gäller sången. Vi arbetar med s.k. röstverkstadsövningar och kommer till sången genom talrösten och roprösten. Alla kan hänga med och alla kan utvecklas från den nivå där de befinner sig.

För talrösten kommer vi också att använda oss av olika texter. Vi kommer att undersöka vad som behövs i ett framförande för att det ska nå ut till åhörarna.

Tid: 10-16 både lördag och söndag

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Den här kursen passar både för dig som vill kunna höras bättre utan att bli trött i rösten och för dig som vill få tips om hur du kan öka din närvaro och få bättre kontakt med åhörarna när du framför en skriven text. Även du som redan är mer rösterfaren kan ha glädje av att vara med och hålla rösten igång med sköna övningar och inspirerande texter.

Kursledaren

Eva LagerheimKursledaren Eva Lagerheim har mer än 30 års erfarenhet av röstundervisning och röstträning. Som logonom har hon dessutom en specialkompetens för arbete med allt som har med det muntliga uttrycket och framförandet att göra. Hon tränar både tal- och sångröst och arbetar med teaterelever och skådespelare (bl.a var hon under många år röstpedagog vid Stockholms Stadsteater), radio- och TV-medarbetare, guider, tolkar, lärare m.fl.

Plats

Björns Trädgårdsgränd 3

T-bana Medborgarplatsen

Kostnader

Pris 1.900 inkl moms för privatpersoner.

Skicka en intresseanmälan för mer information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om RÖSTEN - helgkurs i röstteknik och framträdande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 10 recensioner.

Darun
(5)
Man lär sig bland annat att använda luft och mage stod för att förstärka rösten. Man lär sig dessutom att andas på ett sätt som gör det lättare att prata både lättare och tydligare. Jag rekommenderar starkt kursen till alla men särskild till personer som håller på skådspelari eller som har ett yrke som har med att prata inför en publik att göra.
Frida
(5)
Mycket bra kurs, väldigt utvecklande och proffsigt utformat. Ser fram emot nästa gång!
HenkeV8
(4)
Gick denna tillsammans med min dotter och vi lärde oss massor av Eva. Magstöd och till och med sång för min del!

Eva Lagerheim

Kurser inom röst, konst  & hantverk Eva Lagerheim; logonom, sångerska: Eva har 30 års erfarenhet av att undervisa i röst. Eva arbetar med förebyggande och stärkande röstvård i både tal och sång. Hon erbjuder kurser, workshops och individuell undervisning. Som...


Läs mer och visa alla kurser med Eva Lagerheim

Kontaktuppgifter till Eva Lagerheim

Eva Lagerheim

Björns Trädgårdsgränd 3 B
116 21 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 35 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser