Röstträning - endagskurs i röstteknik och framträdande

Eva Lagerheim, i Stockholm
Längd
1 dag
Pris
1 400 SEK
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 dag
Pris
1 400 SEK
Nästa kurstillfälle
Enligt överenskommelse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Rosten - Eva Lagerheim

Lär dig röstteknik och att göra framträdanden - lördagskurs
4 deltagare

Många människor upplever att de ofta blir trötta och ansträngda i rösten och har svårt att göra sig hörda. De känner i synnerhet av det när de försöker tala starkare eller behöver tala under längre tid. Röstträning kan vara ett bra sätt att komma tillrätta med sådana problem. Du kan få hjälp med att hitta ett bekvämare sätt att andas och att tala.

Det har också stor betydelse HUR man för fram sitt budskap.
Under den här dagen arbetar vi också med det och funderar över hur man kan använda sin röst och sin utstrålning för att lättare få uppmärksamhet för det man vill säga. Vi kommer att använda oss av olika texter och undersöka vad som behövs i ett framträdande för att budskapet ska nå ut och beröra åhörarna. 

 Vi kommer vid vissa kurstillfällen att arbeta både med talrösten och sångrösten. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper när det gäller sången. Vi arbetar med s.k. röstverkstadsövningar och kommer till sången genom talrösten och roprösten. Alla kan hänga med och alla kan utvecklas från den nivå där de befinner sig.

Tid: 10-16 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Enligt överenskommelse

  • Kurs
  • Stockholm

Kursledaren

Eva LagerheimKursledaren Eva Lagerheim har mer än 30 års erfarenhet av röstundervisning och röstträning. Som logonom har hon dessutom en specialkompetens för arbete med allt som har med det muntliga uttrycket och framförandet att göra. Hon tränar både tal- och sångröst och arbetar med teaterelever och skådespelare (bl.a var hon under många år röstpedagog vid Stockholms Stadsteater), radio- och TV-medarbetare, guider, tolkar, lärare m.fl.

Plats

Björns Trädgårdsgränd 3

T-bana Medborgarplatsen

Målgrupp

Den här kursen passar både för dig som vill kunna höras bättre utan att bli trött i rösten och för dig som vill få tips om hur du kan öka din närvaro och få bättre kontakt med åhörarna när du framför en skriven text. Även du som redan är mer rösterfaren kan ha glädje av att vara med och hålla rösten igång med sköna övningar och inspirerande texter.

Kostnader

Pris 1.400 inkl moms för privatpersoner.

Skicka en intresseanmälan för mer information.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Röstträning - endagskurs i röstteknik och framträdande och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 19 recensioner
Skriv en recension
5/5
Christina
16 apr 2024

Kan verkligen rekommendera Evas kurser! Hon är en gudabenådad pedagog som direkt ser vad deltagarna behöver arbeta med och hon skapar en varm och trygg stämning i gruppen. Nu s...

Visa hela
5/5
Kina Åkered-Fransson
21 jan 2024
Härlig kursdagmed rösten i centrum.

En härlig kursdag i en liten grupp där alla kände sig trygga och blev sedda. Eva skapade en fin stämning där det fanns utrymme för oss deltagare att ge och ta. Eva har mycket ku...

Visa hela
5/5
Maggie Svendsen
20 jan 2024

Så trevlig sångundervisning i trevlig och avslappnad miljö. Eva får oss att slappna av och ha roligt tillsammans. Sången blir mer avslappnad. Kul kanonsång ! Rekommenderas å de...

Visa hela
Eva Lagerheim
Björns Trädgårdsgränd 3 B
116 21 Stockholm

Kurser inom röst, konst  & hantverk Eva Lagerheim; logonom, sångerska: Eva har 30 års erfarenhet av att undervisa i röst. Eva arbetar med förebyggande och stärkande röstvård i både tal och sång. Hon erbjuder kurser, workshops och individuell undervisning. Som...

Läs mer och visa alla kurser med Eva Lagerheim

Highlights