Visa kurser.se som: Mobil
 Essense of Lapland

Kombinera din vandring ute i naturen med att plocka och ta tillvara på goda smaker av vilda örter och bär! Matkreatör och örtexpert Eva Gunnare har i över 10 års tid förmedlat glädjen av att lära sig mer om ätbara vilda växter med goda och spännande smaksättningar i köket och till husapoteket.

Boendes i Jokkmokk sedan över 30 år och med en utbildning om traditionell samisk mat har Eva en lite annorlunda utgångspunkt. Eva har ett liv väldigt nära naturen och har dessutom fått med sig en djup och gedigen kunskap från den samiska kulturen. De allra flesta örter och bär som hon lär ut finns dock i hela Sverige.

Eva är en sann inspiratör och har hörts och synts i otaliga medier, från Tedx-Talks, Le Figaro och National Geographic till radioprogrammen Meny och Naturmorgon. Genom hennes företag Essense of Lapland anordnar Eva örtkurser, smakföreställningar och guidade smakturer året om och runtom i Sverige, främst i Norrbotten och kring hennes paradis Jokkmokk. Nu finns hennes kurser, föreställningar och smaklådor tillgängliga online!

Visa alla kurser med Essense of Lapland

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Mat och Dryck
Matlagning Pris Ort Snittbetyg
Matlagning med bär Från 395 SEK Distans
Natur
Friluft och Överlevnad
Ätbara växter - fjällvandring Från 695 SEK Distans
Ätliga vilda växter - introduktion Från 495 SEK Distans
5,0 (1)
Ätliga vilda växter – fördjupning Från 1 495 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Essense of Lapland och veta mer om deras kurser.

Facebook

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Jennifer
Trevlig och välstrukturerad kurs som gick in på allt du behöver veta för att ta dina första steg ut i naturen och plocka på sig vad den har att erbjuda. Du får tips på vanliga, lättillgängliga växter och bär och hur man tar hand om dem på olika vis. Rekommenderas varmt om du som jag, precis fått upp intresset för ämnet.
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Essense of Lapland och få mer information, fyll i följande uppgifter: