Visa kurser.se som: Mobil

Prova-på kurs för företag / grupper

Escape Outdoors
Kursinformation
Plats: Göteborg
Längd: 3 timmar
Startdatum: våren 2017
Pris: 695 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Paddla

Paddla på tur med guide

För dig som inte paddlat tidigare, inte har någon egen kajak eller vill ut med vänner (kollegor /kunder /familjen…) har vi paddelturer med guide. Med guidens hjälp bekantar du dig med utrustningen och får värdefulla tips när det gäller paddelteknik och manövrering som annars tar lång tid att komma på själv. Följ med på en tur med guide, eller låt oss arrangera en tur som passar dig och dina vänner.

Escape Outdoors ligger alldeles i kanten av Göteborgs södra skärgård men vi arrangerar turer på andra vackra och spännande platser också.

Längd: 3 timmar
Tid: 18.00-21.00, för gruppbokningar kan andra tider väljas
Pris: 695 kr/person 

För alla
Du är välkommen att boka dig på annonserade turer. En annonserad tur varar i allmänhet omkring 3–4 timmar inklusive tid på land. Du hinner få ett par fina timmar i skärgården efter jobbet eller en ledig dag, under trygg ledning av en eller flera av våra duktiga guider.

Kajakhyra ingår, om inget annat anges, i våra turer. I kajakhyran ingår kajak, paddel, flytväst och sittbrunnskapell. De som paddlar hjälps åt att bära kajakerna till och från sjösättningen samt att skölja och torka av utrustningen efter bruk. Tid på land för genomgång, förberedelser och efterarbete ingår i turen.

Klä dig som för rask promenad under rådande väder, gärna med slanka skor som tål att vara i vatten. Tag med fika/lunch/middag och extra ombyte, gärna i vattentät förvaring.

I aktiviteten ingår kajak, paddel, flytväst och kapell. De som paddlar hjälps åt att bära kajakerna till och från sjösättningen samt att skölja och torka av utrustningen efter bruk. Tid på land för genomgång, förberedelser och efterarbete ingår i turen. Klädsel som för rask promenad under rådande väder, gärna med slanka skor som tål att vara i vatten. Tag med extra ombyte, gärna i vattentät förvaring.

Målgrupp

Tur med guide är till för dig som under trygg ledning vill känna på hur det är att paddla kajak. Vi startar med instruktioner om kajaken och övrig utrustning på land. En guide följer sedan med ut på turen. I lugnt tempo paddlar vi runt de närmaste öarna i skärgården och rastar i någon mysig vik. Ibland lastar vi kajakerna på trailern och kör en bit för att sedan paddla hem, eller vice versa.

Du behöver ingen kajakvana med dig till oss och vi har kunder i alla åldrar. Vi hjälper dig tillrätta med en stabil kajak och nödvändig utrustning. Klä dig som för rask promenad under rådande väder. Tag med extra ombyte, gärna i vattentät förvaring.

För företag/grupper om minst 5 personer

Är ni en grupp på minst fem personer kan vi guida en tur som vi tillsammans kommer överens om när den skall ske, hur den skall se ut och vad som skall ingå.

Mat

Vi kan arrangera mat till er grupptur. Detta är våra standardalternativ:
Rejäl baguett med mycket pålägg, mineralvatten, kaffe och kaka. 110.- / person
Pytt i panna med rödbetor, gurka, mineralvatten, bröd smör ost, kaffe och kaka: 220.- /person

Kostnader

695 kr/person för tre timmar.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Prova-på kurs för företag / grupper.

Escape Outdoors

Escape Outdoors, kajakkurs

Paddla kajak med Escape Outdoors

Escape Outdoors erbjuder upplevelser och utbildning för den friluftsintresserade. Vi utbildar och leder privatpersoner, företagsgrupper och andra grupper som vill trivas och lära sig mer utomhus. Alla våra coacher, instruktörer och guider har en gedigen och relevant utbildning för att...


Läs mer och visa alla kurser med Escape Outdoors

Kontaktuppgifter till Escape Outdoors

Escape Outdoors

Önnereds Brygga 93
421 57 Göteborg

Intresseanmälan

För att få mer information om Prova-på kurs för företag / grupper, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Prova-på kurs för företag / grupper!

Arrangörsrecensioner
          (5,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner