Ledarskap

Längd
Egen takt
Pris
12 493,75 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
12 493,75 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 12 493,75 SEK inkl. moms / person

Kursbeskrivning

Ledarskap

Utbildning 100% online

Vi hjälper dig att gå från nybliven chef till en fullfjädrad ledare. Vår utbildning "Ny som chef - Ledarskapsutbildning" är en certifierad utbildning med fokus på ledarskap, kommunikation och gruppdynamik. 

Ledarskapsprogrammet online på Elerno Academy hjälper dig att bli bäst i ledarskap och som chef. Vi har kunder över hela Sverige som väljer att utveckla sitt ledarskap hos oss. Utbildningen är för dig som vill ha en djupgående och genomgripande utbildning - Du får dessutom stöd av vår virtuella coach hela vägen!

Utbildningen motsvarar 8 dagar traditionell klassrumsutbildning.

Vill du prova på utbildningen nu direkt?

Genom ett gratis provavsnitt kan du känna och klämma på utbildningens form samt få ett smakprov nu direkt, utan att behöva kontakta oss först.

Gå in på Elerno.se och sök på 'Ny som chef - Ledarskapsutbildning', klicka sedan under rubriken 'Vad innehåller utbildningen?' och prova på!

Målgrupp

För nya, blivande eller erfarna chefer, teamledare och ledare som letar efter djupgående program för att både höja sin kompetens och sitt egna marknadsvärde. 

Video

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ledarskap och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 54 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
09 jun 2023

Välstrukturerad webbutbildning med många möjligheter till konstruktiv reflektion. Bra exempel som går att använda för jämförelser med den egna situationen.

5/5
Kursdeltagare
09 jun 2023

Jag jobbar som befäl för en grupp brandmän och åker på larm och sätter lön. En del saker var speciellt värt för mig. Delen om konflikthantering var den absolut bästa för mig som...

Visa hela
5/5
Kursdeltagare
09 jun 2023

Lugn, trygg känsla när utbildningscoachen Susanne pratar och förklarar. Tydliga bra exempel på situationer.