Företagsekonomi - Webbkurs

Elerno Utbildning AB
Kursinformation
Distans
Egen takt
Börja direkt!
1 243,75 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Företagsekonomi grundkurs - Webbkurs 

Lär dig hantera den ekonomiska verktygslådan.

Företagsekonomi är ett bredare ämne än vad man kan tro. Det handlar inte bara om siffror, utan på ett mer övergripande plan om effektivt resursutnyttjande i och mellan företag. Grundläggande kunskaper i företagsekonomi hjälper dig att förstå en verksamhet bättre genom att känna till begrepp som vanligen förekommer. 

Vi går igenom resultaträkning, balansräkning, budget, kostnader, likviditet, soliditet, marginal, vinster och du kommer få testa dina nyvunna kunskaper genom praktiska övningar.

Vi har satt ihop denna grundutbildning i ekonomi särskilt för dig som behöver få koll på de vanligaste begreppen och vad de säger om en verksamhetens ekonomiska situation.

Diplom/kursintyg ges ut efter avslut.

Video

Intresseanmälan

Intresserad av Företagsekonomi - Webbkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Elerno Utbildning AB

Om Elerno

Elerno är ett utbildningsföretag som erbjuder konkurrenskraftiga och kompetenshöjande utbildningar, både 100% digitalt/online och företagsanpassat på plats hos kunden. Tillsammans med våra pedagogiska utbildare som besitter upp till 20 års erfarenhet från diverse branscher är våra specialområden chef & ledarskap,...


Läs mer och visa alla kurser med Elerno Utbildning AB
Recensioner
Bli den första att recensera Företagsekonomi - Webbkurs!
Intresseanmälan

För att få mer information om Företagsekonomi - Webbkurs, fyll i följande uppgifter: