EF Språkkurs i spanska, Playa Tamarindo - Costa Rica

EF Språkkurser Utomlands
Kursinformation
Playa Tamarindo
1 till 52 veckor
Varje måndag hela året

Kursbeskrivning

Åk till Playa Tamarindo - Costa Rica på språkkurs i spanska

Därför är EF Playa Tamarindo rätt för dig

 • Kolonialsk byggnad belägen vid ett unikt område, bland vacker natur och exotiskt djurliv
 • Ljusa klassrum med den senaste undervisningsteknologin
 • Boende på campus med privat pool och soldäck
 • Lounge med TV och mysiga soffor
 • 5 minuters promenad till stranden, butiker, marknad och nattliv

Väljer du att studera spanska på Costa Ricas Stillhavskust, Playa Tamarindo, kommer du vara omgiven av lummig grön regnskog och kristallklart vatten. Landets tropiska klimat och unika djur- och naturliv lockar tusentals studenter varje år, det är också världens främsta destination för ekoturism. 
Efter dina studier kan du åka på aktiviteter som ridning, linbaneåkning, surfing och utflykter till Rio Celeste, Catamaran, Arenal Volcano och Nicaragua. Vårt fina campus är ett omgjort hotell med privat pool och boende på skolan, här kommer du lära dig spanska både i klassrummet och när du umgås med den vänliga lokalbefolkningen. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till övre avancerad nivå.

Video

EF Intensivkurs

Förbättra ett språk effektivt för privata eller professionella ändamål. En del ämnen väljer du själv på plats. Berättigad för studiemedel från CSN.

 • 32 Lektioner/vecka
  40 min per lektion
 • 16 Allmänna språklektioner
  04 Projektlektioner
  10 Lektioner i tillvalsämnen
  02 Föreläsningar

Maximera din utveckling under din resa. Kursen rekommenderas för seriösa studenter som behöver lära sig ett språk så snabbt som möjligt av professionella skäl. Med vår välstrukturerade kursplan kommer du att både tala och skriva självsäkert på misnta möjliga tid (total kurstid 21 timmar och 20 minuter). Våra allmänna språklektioner utvecklar din grammatik och ordförråd, medan projektlektioner förbättrar dina efterforsknings- och kommunikationsegenskaper genom praktiska uppgifter skräddarsydda efter dina intressen.

Varför är EF Intensivkurs vår populäraste kurs?
För att studenter maximerar hur mycket de lär sig när de ökar sin interaktion med sina medstudenter. Detta leder till en högre kommunikationsnivå och en mängd internationella kontakter.

Vilken kurslängd är bäst?
Ju längre du stannar, desto mer kommer språket att förbättras, garanterat. Studenter brukar generellt anmäla sig till den längsta möjliga kurslängden så att de kan nå den högsta möjliga språknivån.

Boende på Costa Rica

Ditt hem på Costa Rica

Bli en del av en ny kultur. Du kommer känna dig som hemma oavsett om du bor hos i ett värdhem eller på EF:s centralt belägna studenthem.

EF Campusboende
Bo på skolan bara några steg från klassrummen. Du kommer att uppleva ett fartfyllt campusliv och bo med studenter från hela världen. Spendera din tid på campus med ett stort utbud av studentlounger, kafeer och sportanläggningar, samt ta del av fri Wifi och mycket mer. EF-personal finns tillgänglig på plats dygnet runt för att du ska ha en bekväm upplevelse.

EF Värdfamilj
Få ut maximalt av den kulturella upplevelsen genom att bo med en välkomnande lokal värdfamilj i deras hem. Upplev kulturen, lär dig nya uttryck och återvänd hem med ett bättre uttal. Värdfamiljerna är noga utvalda och är bekvämt placerade nära lokala transportalternativ, så att du kan komma och gå som du vill. Du får ta del av frukost och middag hos dina värdar på vardagar och även lunch på helgerna.

EF Hotel
Samtliga EF-destinationer erbjuder möjligheten att bo på hotell, med alternativ från 2- till 4-stjärniga hotell, alla inom behändigt avstånd. Med detta alternativ kan du räkna med god service i form av utbud av restauranger, gym, tvättservice och ofta även pool.

EF Residence
Bo i hjärtat av din studieort, i närheten av skolan, tillsammans medandra EF-studenter från över 100 olika länder och upplev ett internationellt utbyte av kultur och traditioner. Från boendet kan du enkelt ta dig med kollektivtrafik till skolan, affärer, restauranger, underhållning eller sportanläggningar i centrum. De flesta EF residence erbjuder full tillgång till WiFi och vissa måltider kan ingå.

Intresseanmälan

Intresserad av EF Språkkurs i spanska, Playa Tamarindo - Costa Rica och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

EF grundades 1965 med målet att öppna upp världen genom utbildning. Med över 50 års erfarenhet inom språkresor, akademiska program och kulturella utbyten är EF idag världens största privata utbildningsföretag. Sedan företaget grundades har EF hjälpt fler än 15 miljoner...


Läs mer och visa alla kurser med EF Språkkurser Utomlands

Kontaktuppgifter till EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

Strandvägen 13B
114 87

Tel: 08-587 932 60


Recensioner
Bli den första att recensera EF Språkkurs i spanska, Playa Tamarindo - Costa Rica !
Intresseanmälan

För att få mer information om EF Språkkurs i spanska, Playa Tamarindo - Costa Rica , fyll i följande uppgifter: