Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

EF språkkurs i portugisiska, Lissabon - Portugal

EF Språkkurser Utomlands
Kursinformation
Lissabon
1 till 52 veckor
Varje måndag hela året

Kursbeskrivning

Åk till Lissabon - Portugal på språkkurs i portugisiska 

Därför är EF Lissabon rätt för dig 

 • Lär dig portugisiska bland fantastisk arkitektur
 • Gångavstånd till kaféer, biografer, nattliv och butiker
 • Skolan ligger några minuters promenad från museer och finare restauranger
 • Njut av den vackra utsikten från skolans terrass
 • Ligger i närheten av den botaniska trädgården 

Med sina charmiga kullerstensgator och fascinerande landskap är Lissabon lika vackert som det är färgstarkt. Njut av medelhavsklimatet samtidigt som du fördjupar dig i stadens blomstrande kultur. Lissabon har allt från pittoreska sandstränder till historiska sevärdheter. Åk spårvagn upp för de branta backarna och titta på den fantastiska mosaiken.  

Lär dig mer, snabbare

Studera när, var och hur länge du vill med våra flexibla kurser. Från en vecka till ett helt år, välj vilken intensitet du vill ha på din kurs och sen kan du börja varje måndag hela året. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare till övre avancerad nivå.

EF Intensivkurs

Förbättra ett språk effektivt för privata eller professionella ändamål. En del ämnen väljer du själv på plats.

 • 32 Lektioner/vecka
  40 min per lektion
 • 16 Allmänna språklektioner
 • 04 Projektlektioner
 • 10 Lektioner i tillvalsämnen
 • 02 Föreläsningar

Maximera din utveckling under din resa. Kursen rekommenderas för seriösa studenter som behöver lära sig ett språk så snabbt som möjligt av professionella skäl. Med vår välstrukturerade kursplan kommer du att både tala och skriva självsäkert på minsta möjliga tid (total kurstid 21 timmar och 20 minuter). Våra allmänna språklektioner utvecklar din grammatik och ordförråd, medan projektlektioner förbättrar dina efterforsknings- och kommunikationsegenskaper genom praktiska uppgifter skräddarsydda efter dina intressen.

Varför är EF Intensivkurs vår populäraste kurs?
För att studenter maximerar hur mycket de lär sig när de ökar sin interaktion med sina medstudenter. Detta leder till en högre kommunikationsnivå och en mängd internationella kontakter.

Vilken kurslängd är bäst?
Ju längre du stannar, desto mer kommer språket att förbättras, garanterat. Studenter brukar generellt anmäla sig till den längsta möjliga kurslängden så att de kan nå den högsta möjliga språknivån.

Boende i Lissabon

Ditt hem i Lissabon

Bli en del av en ny kultur. Du kommer känna dig som hemma oavsett om du bor hos i ett värdhem eller på EF:s centralt belägna studenthem.

EF Värdfamilj
Få ut maximalt av den kulturella upplevelsen genom att bo med en välkomnande lokal värdfamilj i deras hem. Upplev kulturen, lär dig nya uttryck och återvänd hem med ett bättre uttal. Värdfamiljerna är noga utvalda och är bekvämt placerade nära lokala transportalternativ, så att du kan komma och gå som du vill. Du får ta del av frukost och middag hos dina värdar på vardagar och även lunch på helgerna.

EF Hotel
Samtliga EF-destinationer erbjuder möjligheten att bo på hotell, med alternativ från 2- till 4-stjärniga hotell, alla inom behändigt avstånd. Med detta alternativ kan du räkna med god service i form av utbud av restauranger, gym, tvättservice och ofta även pool.

EF Residence
Bo i hjärtat av din studieort, i närheten av skolan, tillsammans med andra EF-studenter från över 100 olika länder och upplev ett internationellt utbyte av kultur och traditioner. Från boendet kan du enkelt ta dig med kollektivtrafik till skolan, affärer, restauranger, underhållning eller sportanläggningar i centrum. De flesta EF residence erbjuder full tillgång till wifi och vissa måltider kan ingå.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om EF språkkurs i portugisiska, Lissabon - Portugal.

EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

EF grundades 1965 med målet att öppna upp världen genom utbildning. Med över 50 års erfarenhet inom språkresor, akademiska program och kulturella utbyten är EF idag världens största privata utbildningsföretag. Sedan företaget grundades har EF hjälpt fler än 15 miljoner...


Läs mer och visa alla kurser med EF Språkkurser Utomlands

Kontaktuppgifter till EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

Strandvägen 13B
114 87

Tel: 08-587 932 60

Recensioner
Bli den första att recensera EF språkkurs i portugisiska, Lissabon - Portugal!

Liknande kurser