Visa kurser.se som: Mobil

EF Språkkurs i franska, Nice - Frankrike

EF Språkkurser Utomlands
Kursinformation
Plats: Nice
Längd: 1 till 52 veckor
Startdatum: Varje måndag hela året

Info om EF Språkkurs i franska, Nice - Frankrike

Åk till Nice - Frankrike på språkkurs i franska

Därför är EF Nice rätt för dig

 • Nyrenoverad skola bara fem minuters promenad från stranden
 • Tio minuters promenad till centrala Nice
 • Upptäck närliggande butiker och kaféer på Promenade des Anglais
 • EF Nice har fått utmärkelsen Qualité Français Langue Etrangère

Nice är en avslappnad kuststad på den franska rivieran, känd för sitt behagliga klimat, klarblåa vatten, sina eleganta butiker och utmärkta restauranger. Vid vår skola i Nice, som är ackrediterad av EAQUALS, kan du läsa en studieförberedande kurs eller skaffa dig internationell arbetslivserfarenhet genom vårt praktikprogram samtidigt som du förbättrar din franska. Missa inte att hänga med på våra helgutflykter till Cannes och Monaco.

Lär dig mer, snabbare
Studera när, var och hur länge du vill med våra flexibla kurser. Från en vecka till ett helt år, välj vilken intensitet du vill ha på din kurs och sen kan du börja varje måndag hela året.

Målgrupp

Nybörjare till övre avancerad nivå.

Boende i Nice

Ditt hem i Nice

Bli en del av en ny kultur. Du kommer känna dig som hemma oavsett om du bor hos i ett värdhem eller på EF:s centralt några minuter från medelhavet.

EF Värdfamilj
Få ut maximalt av den kulturella upplevelsen genom att bo med en välkomnande lokal värdfamilj i deras hem. Upplev kulturen, lär dig nya uttryck och återvänd hem med ett bättre uttal. Värdfamiljerna är noga utvalda och är bekvämt placerade nära lokala transportalternativ, så att du kan komma och gå som du vill. Du får ta del av frukost och middag hos dina värdar på vardagar och även lunch på helgerna.

EF Hotel
Samtliga EF-destinationer erbjuder möjligheten att bo på hotell, med alternativ från 2- till 4-stjärniga hotell, alla inom behändigt avstånd. Med detta alternativ kan du räkna med god service i form av utbud av restauranger, gym, tvättservice och ofta även pool.

EF Residence
Bo i hjärtat av din studieort, i närheten av skolan, tillsammans medandra EF-studenter från över 100 olika länder och upplev ett internationellt utbyte av kultur och traditioner. Från boendet kan du enkelt ta dig med kollektivtrafik till skolan, affärer, restauranger, underhållning eller sportanläggningar i centrum. De flesta EF residence erbjuder full tillgång till WiFi och vissa måltider kan ingå.

EF Intensivkurs

Förbättra ett språk effektivt för privata eller professionella ändamål. En del ämnen väljer du själv på plats. Berättigad för studiemedel från CSN.

 • 32 Lektioner/vecka
  40 min per lektion
 • 16 Allmänna språklektioner
  04 Projektlektioner
  10 Lektioner i tillvalsämnen
  02 Föreläsningar

Maximera din utveckling under din resa. Kursen rekommenderas för seriösa studenter som behöver lära sig ett språk så snabbt som möjligt av professionella skäl. Med vår välstrukturerade kursplan kommer du att både tala och skriva självsäkert på misnta möjliga tid (total kurstid 21 timmar och 20 minuter). Våra allmänna språklektioner utvecklar din grammatik och ordförråd, medan projektlektioner förbättrar dina efterforsknings- och kommunikationsegenskaper genom praktiska uppgifter skräddarsydda efter dina intressen.

Varför är EF Intensivkurs vår populäraste kurs?
För att studenter maximerar hur mycket de lär sig när de ökar sin interaktion med sina medstudenter. Detta leder till en högre kommunikationsnivå och en mängd internationella kontakter.

Vilken kurslängd är bäst?
Ju längre du stannar, desto mer kommer språket att förbättras, garanterat. Studenter brukar generellt anmäla sig till den längsta möjliga kurslängden så att de kan nå den högsta möjliga språknivån.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om EF Språkkurs i franska, Nice - Frankrike .

EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

EF står för Education First och är världens största utbildningsanordnare. EF grundades 1965 och erbjuder idag mängder av olika utbildningsprogram – allt från språkresor, språkkurser och akademiska program utomlands, till kulturella utbytesprogram. EF:s mål är att "öppna" världen genom utbildning....


Läs mer och visa alla kurser med EF Språkkurser Utomlands

Kontaktuppgifter till EF Språkkurser Utomlands

EF Språkkurser Utomlands

Strandvägen 13B
114 87

Tel: 08-587 932 60

Intresseanmälan

För att få mer information om EF Språkkurs i franska, Nice - Frankrike , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera EF Språkkurs i franska, Nice - Frankrike !