Visa kurser.se som: Mobil

Webbredaktör 12 veckor

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
12 veckor
7 995 SEK

Kursbeskrivning

Webbredaktör - Distanskurs på 8 veckor

WebbredaktörGenom den här webbredaktörskursen lär du dig att skapa intressant och informativt innehåll till din webbplats, förstå hur du kan sökordsoptimera din sida, hantera bilder och arbeta med rörlig grafik.

Du får lära dig de vanligaste lagarna och förstå fördelar och nackdelar med att använda sociala medier samt att skapa attraktiva bilder med bildspråket i baktanke och var du kan köpa bilder till bra priser.

Längd: 12 veckor
Tid: 15 tim/vecka
Pris: 7 995 kr 

Kursens upplägg:
Genom kursen får du ta del av både praktik och teori inom webbdesign och sociala medier. Kursen är på distans och ges enbart på internet. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt. Du har tillgång till material och support via portalen i 6 månader.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar med webbproduktion och vill kunna hantera de olika programmen som krävs för att kunna skapa proffsiga hemsidor. Du behöver inga förkunskaper men det är bra om du kan lite eftersom den här kursen innehåller mycket.

Diplomering

Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom skickat med post. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

 7 995 kr för 12 veckor.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Webbredaktör 12 veckor.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter – Supportforum – Livesända videoträffar och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under hela din medlemsperiod. Kurserna visas...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Tel: 08-406 00 30
Mobil 0709 39 14 25
distansskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Webbredaktör 12 veckor!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer